Чарівна Настя Каменських в купальнику: ця поїздка змінила її життя (Фото)

На своїй сторінці в інстаграм співачка розміщує фотографії з її відпочинку і розповідає ніж, займається. Настя задовольняє собі релакс на пляжі.

Багато шанувальників Насті Каменський і Потапа, а також ЗМІ завжди цікавляться життям і відпочинком талановитих зірок.

Настя Каменських, яка є популярною українською співачкою зараз перебуває на відпочинку в Мексиці. Тут вона хоче розслабитися і перезавантажитися. Це улюблена країна Насті Каменських.

На своїй сторінці в інстаграм співачка розміщує фотографії з її відпочинку і розповідає ніж, займається. Настя задовольняє собі релакс на пляжі. Також вона повідомила, що зрозуміла одну річ: коли тобі сумно, то потрібно плакати, коли весело, то смійся. Життя таке прекрасне і можна подолати всі труднощі якщо поставити собі за мету. Зірка робить висновок, що потрібно просто жити.
Раніше Настя Каменських повідомляла, що 2020 рік для неї видався важким.

Буквально недавно співачка розмістила в соцмережах фотографію де вона в гарному купальнику. Вона написала, що знаходиться в місті Тулум, який на відстані 10 тисяч кілометрів від столиці України Києва.

Це місце прямо зводить Настю з розуму. Вона в захваті від місцевої їжі. Їй подобається як одягаються тут люди і які вони всі радісні та розкуті. Люди дуже безтурботні та веселі. “Я не знаю, як буде далі, але зараз this is my place”, – написала Настя Каменських.

Користувачі соцмереж, особливо шанувальники співачки, звернули в черговий раз увагу на її животик і знову зробили припущення, що Настя вагітна. Вона не підтверджує і не спростовує їх – тримає інтригу.

Виглядає звичайно на фото Настя чарівно і купальник їй дуже личить. Співачка доклала максимум зусиль, щоб так виглядати. Постійні тренування і дієта дали їй можливість з’явитися перед шанувальниками у вигідному світлі.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.