Вагітна Юліанна Караулова після шопінгу: новий імідж співачки (Фото)

Так нещодавно Юліана Караулова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала перед шанувальниками у новому цибулі.

Вагітність завжди прикрашає жінку. Незалежно як вона виглядала до вагітності, але коли майбутня мам чекає дитину, у неї навіть погляд іншого. Звичайно деякі вагітні жінки дратівливі та нервові – це буває.

Але в цілому очікування народження дитини завжди мотивує і перетворює жінку.
Деякі майбутні мами, щоб зняти дратівливість і підняти собі настрій, особливо навесні, після довгої тривалої та обридлої зими відвідують супермаркети.

Шопінг позитивно впливає на настрій. Особливо якщо є фінанси та вдалося купити красиві, а найголовніше потрібні речі. Хоча покупки бувають і не настільки необхідними, але найголовніше процес – ви ходите по магазинах, оглядаєте речі, доторкається до них, міряєте їх.

І звичайно одночасно цей вихід у світ дає можливість зіркам нагадати про себе і показати як вони зараз виглядають. Соцмережі, це звичайно ж добре, але спілкування наживо – це зовсім інше.

Юліана Караулова завжди має чудовий вигляд. І навіть коли завагітніла – імідж її практично не змінився, вона навіть покращала.

Так нещодавно Юліана Караулова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала перед шанувальниками у новому аут фіті.

Шанувальники не забули відзначити, що Юліана, як завжди, красива і сама, сама! Інші відзначили її стильний образ на фотографії та приємну зовнішність. Кругленький животик, на цьому фото практично не видно. Після шопінгу виглядає Юліана трохи втомлена, але задоволена.

Популярне

Схожі статті

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.