Вагітна Юліанна Караулова після шопінгу: новий імідж співачки (Фото)

Так нещодавно Юліана Караулова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала перед шанувальниками у новому цибулі.

Вагітність завжди прикрашає жінку. Незалежно як вона виглядала до вагітності, але коли майбутня мам чекає дитину, у неї навіть погляд іншого. Звичайно деякі вагітні жінки дратівливі та нервові – це буває.

Але в цілому очікування народження дитини завжди мотивує і перетворює жінку.
Деякі майбутні мами, щоб зняти дратівливість і підняти собі настрій, особливо навесні, після довгої тривалої та обридлої зими відвідують супермаркети.

Шопінг позитивно впливає на настрій. Особливо якщо є фінанси та вдалося купити красиві, а найголовніше потрібні речі. Хоча покупки бувають і не настільки необхідними, але найголовніше процес – ви ходите по магазинах, оглядаєте речі, доторкається до них, міряєте їх.

І звичайно одночасно цей вихід у світ дає можливість зіркам нагадати про себе і показати як вони зараз виглядають. Соцмережі, це звичайно ж добре, але спілкування наживо – це зовсім інше.

Юліана Караулова завжди має чудовий вигляд. І навіть коли завагітніла – імідж її практично не змінився, вона навіть покращала.

Так нещодавно Юліана Караулова розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію, де вона постала перед шанувальниками у новому аут фіті.

Шанувальники не забули відзначити, що Юліана, як завжди, красива і сама, сама! Інші відзначили її стильний образ на фотографії та приємну зовнішність. Кругленький животик, на цьому фото практично не видно. Після шопінгу виглядає Юліана трохи втомлена, але задоволена.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.