Ольга Сумська кардинально змінила імідж і постане в блискучому шоу в образі Дженніфер Лопес (Фото)

Ольга Сумська довго не наважувалася увійти в образ Дженніфер Лопес через різних причин. Адже для цього необхідно було кардинально змінити імідж.

У світовій практиці прийнято, що якщо хочеш досягти неймовірних успіхів в будь-якій професії – необхідно рівнятися на тих, хто вже цього домігся.

Так було і буде завжди. Є багато прикладів, коли люди вивчивши досвід мільйонера, ставали мільйонерами, хто дорівнював на Ейнштейна – то ставали відомими вченими. Точно так і в шоу-бізнесі. Наші та закордонні зірки домоглися високих показників завдяки тому, що дорівнювали на своїх кумирів.

Наприклад, Дженніфер Лопес теж не відразу стала популярною, хоч у неї чудова фігура, яка подобається багатьом чоловікам. Однак коли вона домоглася висот слави, на неї стали дорівнювати інші майбутні зірки, та й просто дівчата жінки, які хотіли виглядати, як вона. Не у всіх це виходило, але багато хто зміг скопіювати її харизму і то, як вона себе подає на сцені та в кіно.

Ольга Сумська довго не наважувалася увійти в образ Дженніфер Лопес через різних причин. Адже для цього необхідно було кардинально змінити імідж. Ользі це вдалося.

І ось вона в новому іміджі постала перед фільмуванням в супершоу в образі легендарної Дженніфер Лопес! Нещодавно Ольга Сумська розмістила на своїй сторінці в інстаграм фотографію у своєму новому аут фіті.

З першого погляду навіть не відразу можна відрізнити від Дженніфер Лопес, так Ольга на неї походу і вона перейняла її вираз обличчя. А очі у них обох практично однакові. Ольга Сумська все-таки класна актриса!

Якщо довше придивитися до неї в образі Дженніфер Лопес, то навіть можна сказати, що наша Сумська набагато красивіше. І з цим важко не погодитись!

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.