Кожен фанат може отримати іменний подарунок від Віри Брежнєвої: всі подробиці (Фото)

Тому вона запросила взяти участь в цьому розіграші своїх улюблених людей і крутих друзів, в тому числі та шанувальників з соцмереж.

Як довго можна відпочивати на море? Це залежить в першу чергу від наявності вільних грошових коштів. Якщо вони не обмежені, то і відпочивати можна невизначено довго. Якщо є можливість відвідувати курорти кілька разів на рік – значить ви забезпечена людина. Але це за однієї умови, що гроші заповнюються. Працювати, адже все одно потрібно для їх поповнення.

Правда бувають випадки коли це все забезпечує друга половина або пасивні й вид бізнесу, який приносить самі дохід від вкладених грошей.

Представники шоу-бізнесу в цей складний кризовий час стали заробляти менше, адже концертів стало менше у зв’язку з пандемією недуги, який захопив всю планету. Однак напевно зароблених фінансів досить і деякі зірки можуть собі дозволити відпочинок у віддалених куточках світу.

Так Віра Брежнєва періодично розміщує на своїй сторінці в інстаграм як вона відпочиває на Мальдівах. Прекрасне місце, чистий пляж, теплий океан і ласкаве тропічне сонце.

Однак через час втомлюєшся від тривалого відпочинку і потрібно зайняти себе чимось цікавим. Віра придумала відпочинку влаштувати розіграш олівців для очей і губ. Вона вважає, що це внесе різноманітність в її відпочинок. До того ж спілкування у веселій і дружній компанії їй принесе задоволення.

Тому вона запросила взяти участь в цьому розіграші своїх улюблених людей і крутих друзів, в тому числі та шанувальників з соцмереж. Ті з радістю погодилися.

Хто став переможцем, напевно Віра Брежнєва повідає своїм шанувальникам, розмістивши наступну фотографію або відео в соцмережах. Чекаємо нових новин та ім’я переможця!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.