Роки йдуть, а Валерія все молодше і молодше – констатує Філіп Кіркоров: архівне відео

Філіп Кіркоров недавно на своїй сторінці в інстаграм розмістив архівне відео, на якому Валерія із захопленням грає в "резиночки".

Багато з теплотою і ностальгією згадують дитинство і свої шкільні роки. Адже молодість – це завжди прекрасно, незалежно бідний ти чи багатий. З часом людина старіє і фігура стає не та.

Та й енергія і завзяття кудись пропадає. Однак це не можна сказати про співачку Валерію. Вона прекрасно виглядає завжди. Навіть Філіп Кіркоров диву дається, який у неї запал і що за еліксир молодості вона п’є, що виглядає так чудово протягом довгого часу. Це її секрет.

 "В "
Валерія

Адже дивлячись на те як вона стрибає в “резиночки”, то можна від неї заряджатися енергією.
Філіп Кіркоров недавно на своїй сторінці в інстаграм розмістив архівне відео, на якому Валерія із захопленням грає в “резиночки”. Потрібно тільки бачити як їй це подобатися і яка вона безпосередня. Люди навколо радіють і посміхаються. Сам Філіп задоволений і в чудовому настрої. Розмістивши на своїй сторінці це відео Філіп Кіркоров у своїй посаді привітав Валерія з днем народження.

Відповідь від Валерії був негайний. Вона написала, що роки її зовсім не цікавлять, а Філіп точно такий, як і вона. І пропонує йому побігти підстрибом як десять років тому, коли було знято це відео. Життя прекрасне, потрібно тільки бачити, що навколо вас цвітуть прекрасні квіти, на них сідають бджоли та метелики та навколо багато хороших і веселих людей!

І найголовніше, щоб були такі відносини між друзями, які завжди поруч: у важку хвилину життя і в веселу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.