Як почуває себе після операції Анна Саліванчук: всі подробиці (Відео)

Так нещодавно Анна Саліванчук розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, в якому розповіла як вона вирішувала проблему операції. Вона навіть посилала МРТ в Німеччину

Коли людина захворіла і потрібна операція, то він знаходиться в стресовому стані. По-перше, потрібні кошти, по-друге, хороший лікар, який може зробити операцію. У наш час це питання вирішується при наявності грошей за кордоном.

Однак і у нас є професіонали та талановиті лікарі, які не виїхали працювати за кордон, а практикують на Батьківщині.

Так нещодавно Анна Саліванчук розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, в якому розповіла як вона вирішувала проблему операції. Вона навіть посилала МРТ в Німеччину, щоб фахівці зробили висновок. Але потім вона вирішила відвідати різних лікарів в різних клініках в Україні.

Анна вислухала рекомендації про лікарів і тільки після цього зробила свій висновок. І зважилася на операцію. Операцію їй зробив Антон Антонович Шкіряк.
І операція пройшла успішно. Це досвідчений лікар. До того ж зараз наші лікарі їздять на практику і симпозіуми в усі країни світу. Так що вони нічим не гірші, ніж за кордоном.

Їй порадили лікаря Шкіряка, бо багато пацієнтів, яких він оперував кажуть, що він Бог нейрохірургії. І це правда Анна Саліванчук після операції почувається нормально.

Вона щаслива, що операція пройшла успішно і сподівається незабаром стрибати, танцювати і навіть носити свого Микиту на руках. Тому Анна Саліванчук радить всім кому потрібна операція, спершу дізнатися всю інформацію про лікарів і клініці, а потім приймати рішення. Однозначно вона радить визначитися тільки після того, як почує різні думки.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!