Хто довів до сліз екс провідну “Орел і Решка ” Регіну Тодоренко: всі подробиці (Відео)

У своєму пості Регіна написала: "Плачу, коли чоловік пише такі пости @vladtopalovofficial. Це так зворушливо і ніжно! Всім серцем".

Бувають різні відносини між закоханими людьми. Від найніжніших, до самих пристрасних. Любов з людиною робить неймовірні речі. Досі вчені губляться в здогадах яка “хімія” існує між закоханими. Буває достатньо одного погляду і людина розуміє, що перед ним єдиний і неповторний якого він (або вона) чекав все життя.

І тоді світ ставати зовсім іншим і фарби в ньому стають яскравішими та прекрасніше. І те, що вас раніше дратувало, тепер радує. Не можна розумом зрозуміти що таке любов. Для цього у людини існує серце.
І навіть якщо людина плаче від любовних переживань – це тільки йому на користь.

 "В "
Регіна Тодоренко

Нещодавно Регіна Тодоренко розмістила на своїй сторінці в інстаграм відео, на якому їй роблять макіяж. І на відео видно, що раптом Регіна заплакала, причому ридма. Що трапилося з нею. Це стало після того, як вона прочитала повідомлення від свого коханого. У своєму пості Регіна написала: “Плачу, коли чоловік пише такі пости @vladtopalovofficial. Це так зворушливо і ніжно!
Всім серцем”.

Її подружка, яка робила макіяж, розчулилася і бачачи, що сльози Регіни заважають їй працювати та туш зараз потече, запропонувала поки довести до ладу волосся. Вона вирішила, що нехай спершу Регіна заспокоїться, а потім вони продовжать робити макіяж. Сама Регіна заплакала від того, що розчулилася від повідомлення чоловіка.

Ось, що робить любов з людиною. Від щастя теж плачуть! Але це ж прекрасно коли існує такий зв’язок між закоханими.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.