Найбагатша співачка України Камалія здивувала схудлим і помолоділим виглядом: фатальна красуня

Камалія оприлюднила нове фото в Інстаграм-блозі, де показала себе в дуже хорошій формі.

Камалія – не тільки відома співачка, але і колишня модель. У 2008 році вона отримала титул “Міс світу”. Цей статус відразу примножив її дохід за виступи і вивів у світ. Зараз Камалія має багато шанувальників. За її Інстаграм-блогом стежать понад 200 тисяч осіб. Там співачка публікує свіжі знімки і ділиться моментами з особистого життя.

Так, нещодавно артистка оприлюднила знімок, де позує разом зі своєю подругою Світланою Голинською. На знімку співачка одягнена в модний білий жакет з глибоким вирізом і чорним поясом на талії. Камалія розпустила своє шикарне біляве волосся і зробила яскравий макіяж з червоною помадою, яка їй неймовірно йде.

Варто відзначити, що на знімку Камалія виглядає дуже стрункою. Однак зараз її фігура виглядає трохи по-іншому – співачка набрала кілька зайвих кілограмів. А під одним з недавніх знімків в її Інстаграм фоловери навіть почали припускати, що співачка може бути в положенні.

Камалія набрала пару зайвих кілограмів
Камалія набрала пару зайвих кілограмів

Нагадаємо, Камалія вже майже 20 років щаслива в шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. У шлюбі у них народилися 2 дівчинки-близнючки – Арабелла і Мірабелла. Дівчаткам вже по 7 років і вони так само, як і їхня мама знаходяться в центрі уваги. Дівчата з раннього дитинства займаються моделінгом, танцюють і вчаться грати на музичних інструментах.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.