55-річний Валерій Меладзе радіє тому, що став батьком вшосте: купує одяг дитині

Співак і композитор Валерій Меладзе зараз повністю занурений в домашню суєту, адже його кохана дружина Альбіна Джанабаєва недавно стала мамою.

Вона народила вже третього спадкоємця для свого іменитого чоловіка. До того вони виховували двох синів – старшого Костянтина (названого на честь брата Валерія) і молодшого Луку.

Свою третю вагітність Альбіна Джанабаєва ретельно приховувала від очей шанувальників, і повідомила вже в останній місяць

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Несподівано для всіх екс-віагрянки опублікувала фотографію в шикарному чорному платті і з величезним животом. Шанувальники були у нестямі від радості і всіляко вітали улюблену творчу сім’ю.

Зараз Валерій Меладзе також захопився домашніми справами: радіє батьківства

Він показав, як відправився в дитячий магазин вибрати дитині одяг. Зробив пару знімків, і підписав: “Тепер це мій улюблений магазин! “.

Нагадаємо, 14 квітня в розпорядження ЗМІ потрапила інформація про те, що в родині Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе знову відбулося поповнення. Повідомлялося, що 42-річна співачка народила дитину від 55-річного артиста в одній зі столичних клінік. Через пару годин подружня пара підтвердила появу на світ своєї першої дочки. Як повідомив Меладзе, дівчинка з’явилася на світ 12 числа.

Також додамо, що Джанабаєва і Меладзе намагаються не робити своїх дітей публічними і нечасто показують їх на світських заходах. Подружжя періодично діляться знімками зі старшою дитиною Костею, а ось зовнішність молодшого хлопчика досі приховують від громадськості.

Крім дітей від Альбіни Джанабаєвої, у Валерія Меладзе є ще троє дітей від першого шлюбу.

Щастя “розлучниці “: історія кохання Альбіни Джанабаєвої і Валерія Меладзе

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!