Як живе британська актриса Емма Уотсон – зірка “Гаррі Поттера ” (Відео)

Як живе Емма ви можете подивитися на відео нижче і дізнаєтеся багато цікавого про свою улюблену актрису.

Історія про те, як Емма Уотсон стала однією з найбільш впізнаваних жінок на планеті, – це свого роду фольклор. Їй було дев’ять років, коли її обрали з-поміж потенційних акторів в шкільному спортзалі, щоб знятися у фільмі, який назавжди змінить її життя. “Те, що трапилося зі мною, – це так дивно і потойбічно “, – говорить вона з миттєво впізнаваним охайним англійським акцентом, не в перший раз за час нашого майже двогодинного інтерв’ю.

Двадцять років по тому ця дитяча зірка тепер є одним з найприбутковіших акторів і визнаних активістів у світі. В останні роки Уотсон використовувала свою популярність і шанувальників у всьому світі, щоб перетворити себе в жінку, здатну змінити серця та уми з питань – від гендерної нерівності до стійкої моди. Вона була піонером в тому, що стосується етичного одягу, і активно виступає за Good On You – кампанію з інформування споживачів про те, які лейбли продають одяг, вироблену з дотриманням етичних норм. Вона використовує його додаток, яке оцінює бренди за методами виробництва, щоб перевірити придатність одягу на основі її впливу на навколишнє середовище.

Емма Уотсон
Емма Уотсон

У 2014 році Уотсон була призначена послом доброї волі структури «ООН-жінки», запустивши HeForShe, ініціативу щодо залучення чоловіків до розмови про гендерну рівність. У світлі викриттів #metoo торік вона пожертвувала 1 мільйон фунтів стерлінгів, щоб допомогти тим, хто постраждав від домагань, а минулого літа відкрила лінію юридичних консультацій в Англії та Уельсі з тієї ж причини. “Мені незручно займати стільки місця, скільки я займаю, і не говорити про політику і соціальної справедливості “, – говорить вона про свою активістської діяльності. “Це просто більше не здається правильним “.

Як живе Емма ви можете подивитися на відео нижче і дізнаєтеся багато цікавого про свою улюблену актрису.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.