Ані Лорак в бежевому боді звела екс-чоловіка Мурата з розуму своїми жіночними формами: встояти неможливо

Співачка Ані Лорак вразила мережу своїм новим чуттєвим образом і витонченими вигинами. Перед такою красунею не встоїть жоден чоловік, особливо її колишній Мурат.

Останнім часом Ані Лорак розкривається перед фанатами з зовсім іншого боку. Якщо ще нещодавно героїня нашої сьогоднішньої статті уникала розмов на тему свого особистого життя, то після випуску програми “Доля людини” за її участю стали відомі багато подробиць закулісся артистки, причому не всі вони приємні.

А ось одна новина особливо потішила аудиторію зірки. Як виявилося, вона змогла пробачити екс-чоловіка Мурата Налчаджиоглу за зраду. Більш того, їх нинішні відносини поп-діва називає кращими, ніж будь-коли. Це пояснює недавні появи Лорак в компанії колишнього на світських заходах. Шанувальники впевнені, що пара знову зійшлася, хоча підтверджувати або спростовувати цього знаменитість не стала.

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Крім усього іншого, співачка все частіше радує своїх підписників в соціальних мережах новими чуттєвими фото. На цей раз в Інстаграмі Ані Лорак з’явився кадр, на якому вона постала в бежевому боді з накинутим на плечі пальто, відкритих босоніжках на підборах і з елегантними прикрасами. Зірка позує сидячи, закинувши ногу на ногу, а розкішний макіяж і лаконічна укладка відмінно завершили образ.

“Найвища ступінь людської мудрості — це вміння зберігати спокій розуму в будь-яких обставинах. Вершини притягують блискавку”, — підписала пост артистка.

Підписники просто не змогли пройти повз такої красу і обсипали Лорак безліччю приємних слів:

  • “Ще одне таке фото і я створю релігію поклоніння Кароліні…”;
  • “Незрівнянно!”;
  • “Ви просто шикарна, очей не відірвати”;
  • “Еталон краси”;
  • “Надивитися просто неможливо!”, — захоплюються фанати.

Більше цікавого з життя Ані Лорак поза сценою дивіться в наступному відео:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.