Камалія блиснула шикарною фігурою в тісному платті: чоловік не побачив нічого поганого

Співачка Камалія - це не просто вокальна артистка, а жінка, яку визнали володаркою титулу Міс Світу.

Звісно, злі язики подейкують, що чоловік-мільярдер купив дружині цей титул, однак, якщо оцінювати зовнішні дані співачки, і відгуки коментаторів, можна зробити логічний висновок – вона дійсно красуня. У неї струнка фігура, високий зріст, приємне обличчя. А ще Камалія дуже ретельно за собою стежить – у неї завжди акуратна укладання, вдало підібрані вбрання, манери. Її особливий талант – вміння тримати себе в руках на публіці. Завдяки цьому Наталія Шмаренкова є частою гостей знакових заходів як в Україні, так і в рідному для її чоловіка Пакистані.

Стиль співачки Камалії – це окрема тема. Зірка любить розкіш і дорожнечу

А ще – їй до душі сукні, які роблять акцент на бюсті і фігурі – найбільш сильні сторони артистки. Тільки подивіться на ці фото – вони підтверджують почуття смаку артистки.

Камалія в тісному плаття
Камалія в тісному платті
Камалія в тісному плаття
Камалія в тісному платті

Варто відзначити, що Камалія – досить яскрава жінка, і наряди у неї також мають розмаїття. Наприклад, сукня жовтого кольору ідеально витягує її талію.

Камалія в тісному плаття
Камалія в тісному платті жовтого кольору

Хоч і кажуть, що червоний колір повнить, але не у випадку Камалії. Даний наряд робить її жіночною. А стиль підкреслює те, що своїм дочкам Арабелли і Мірабелла вона замовила такі ж наряди в тон.

Камалія в тісному плаття
Камалія на світському заході

А ось тісна сукня, в якій співачка зустріла новий рік. Відкрите декольте і голі плечі зовсім не роблять образ артистки вульгарним. А це дуже важливо, особливо для осіб, за якими пильно спостерігають фанати.

Камалія в тісному плаття
Камалія в червоній сукні на Новий рік

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.