Анастасія Волочкова повернулася в Рай – на полюбилися їй Мальдіви – неймовірні відчуття (Відео)

Анастасія Волочкова розмістила в інстаграм відео і висловила захоплення від цього райського місця. Ви самі можете в цьому переконатися, подивившись відео нижче.

Ви ніколи не замислювалися чому практично всі представники шоу-бізнесу люблять відпочивати на Мальдівських островах? Причому вони відпочивають навіть по кілька разів на рік.

Що робить Мальдіви самим особливим острівним напрямком в світі?
Країна, збори тисяч крихітних коралових островів, не перестає дивувати.

Це найбільший острівний курорт в світі, що набагато перевершує попередні лідери, такі як Французька Полінезія та Карибський басейн. Тут є одні з кращих курортних готелів на землі, і цей напрямок настільки модно, що кожна мережа готелів класу люкс в світі хоче бути на Мальдівах, тому кожен сезон відкриваються нові і кращі курорти.

Суть Мальдівів в тому, що це не один великий острів, а збори тисяч крихітних коралових островів. Деякі з них досить великі, щоб підтримувати міжнародний аеропорт (на одному острові) або невелике містечко під назвою Мале (на іншому острові), який служить столицею Мальдів. Але більшість з них крихітні. Невелика група дерев на кораловому рифі може становити єдиний острів. Більшість курортів розташовані на островах, які трохи більше, але всі вони автономні: один острів – це один курорт.

Мальдіви

Кожен острів оточений лагуною з мілководдям (хоча Індійський океан з його темно-синьою водою знаходиться за ним). Це найчистіша вода, яку ви коли-небудь бачили. Ви можете подивитися вниз і побачити кожну гальку на дні моря.

Багато людей їдуть сюди тільки через воду; Мальдіви – рай для сноркелинга, дайвінгу і тому подібного. Інші прагнуть до почуття ізоляції. У світі мало місць, де ваш готель займає цілий острів. А деякі, звичайно, воліють розкіш, тому що курорти на Мальдівах знаходяться на передньому краї сучасної розкоші.

Сону і Єва вирішили слідувати темі Робінзона Крузо. Вони підкреслять індивідуальність курорту, побудованого на одному острові, побудують його на екологічно чистих принципах і спонукають гостей відмовитися від своєї напруженої міського життя. Їх острів знаходився далі від аеропорту Мале, ніж існуючі готелі, і щоб дістатися туди, потрібно було сісти на гідролітак. Як тільки ви приземлитеся, здавалося б, посеред нізвідки, з’явиться човен, і співробітник (названий містером П’ятницею в честь людини Крузо п’ятниця) порадить вам зняти взуття до кінця поїздки.

Тепер ви зрозуміли чому Анастасія Волочкова полюбила Мальдіви. І зараз коли вона знаходиться там з Олегом вона не перестає дивуватися цьому райському місцю. Це видно з відео, яке Анастасія Волочкова розмістила в інстаграм. Ви самі можете в цьому переконатися, подивившись відео нижче.

А вам подобається це райське місце?

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.