Красуня Настя Каменських в новому вигляді і в молочному купальнику відпочинку (Фото)

Як вигладить Настя Каменських в черговому молочному купальнику на засмаглому тілі, ви можете подивитися на фото нижче.

Наш український і взагалі інші представники шоу-бізнесу люблять відпочивати на розкішних морських курортах на краю землі. Деякі вибирають екзотичні Мальдіви, інші курорти в Мексиці.

Насті Каменських з Потапом сподобався курорт в Тулум. Що це за місце і чому пара вибрала саме його?

У Мексиці є невеликі богемні пляжні містечка, а потім Тулум.

Тулум встановив стандарт для тропічного пляжного відпочинку в Мексиці завдяки своєму неймовірно м’якому піску, блискучому бірюзового моря і спокійного пляжу з чудовими курортами, бутик-готелями та декількома відомими курортами, які працюють за системою “все включено”.

Колись Тулум був укріпленим прибережним містом майя. Пізніше він перетворився в маленьку сонну рибальське село з тихим центром міста. Але як тільки богема, що займається альпінізмом, покинула швидкозростаючі пляжі Плайя-дель-Кармен в пошуках більш спокійної атмосфери, пов’язаної з пляжем і джунглями, доля Тулума була вирішена, і поява дизайнерських готелів, від ферми до столу стало лише питанням часу. Сьогодні це одне з найбільш розкішних місць в Мексиці, відоме своєю розкішшю, вишуканою кухнею та якісними готелями.

Курорт Тулум

У той час як більшість готелів в Тулум пропонують обслуговування по меню і бутик, можна знайти варіанти по системі “все включено”, якщо ви знаєте, де шукати. Вони варіюються від сімейних, великих мегакурортів до затишних і дуже розкішних вілл, які ви можете забронювати виключно для своєї вечірки. Незалежно від стилю та атмосфери відпустки в Тулум, який ви шукаєте, курорт “все включено” завжди поруч.

Тому Настя Каменських і Потап вибрали цей курорт. Після того як Настя деякий час прожила там без Потапа, він не витримав і прилетів до неї. Їх зустріч була дуже романтичною, наче вони зустрілися вперше. Як вигладить Настя Каменських в черговому молочному купальнику на засмаглому тілі, ви можете подивитися на фото нижче.

Правда красуня?

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.