Анастасія Волочкова та на Мальдівах незвично тренується: спортивна форма понад усе! (Фото)

Ви тільки подивіться на фото, яке балерина розмістила в інстаграм, як вона тренується. Мало хто може таке повторити та ще на Мальдівах!

Як ви думаєте, де зараз відпочиває і тренується Анастасія Волочкава? Так, ви не помилилися вона не тільки відпочиває на самих прекрассних у світі островах – Мальдівських, але і там приводить себе у форму, як душевно, так і фізично.

Мальдівські острови являють собою серію коралових атолейтов, створених з коронок зануреного стародавнього вулканічного гірського ряду. Все острова низькі, ніхто не підіймається більш ніж 1,8 метра над рівнем моря. Бар’єрні рифи захищають острова від руйнівного впливу мусонів.

Сезон дощів, від травня до серпня, приходить на південно-західному мусоні. З грудня по березень північно-східний мусон приносить сухі та м’які вітри. Середньорічна температура варіюється від 24 до 30 ° С. Дощові опади в середньому близько 2130 мм в рік.

Атоли мають піщані пляжі, лагуни та розкішні кокосові пальми разом з хлібними деревами та тропічними чагарниками. Риба рясніє в рифах, лагунах і морях, прилеглих до островів. Морські черепахи ловлять для їжі та для і традиційної медицини.

Ось в такому райському місці відпочиває Анастасія Волочкова. І вона не забуває тримати себе в формі. Її професія зобов’язує бути весь час в тонусі. Ви тільки подивіться на фото, яке балерина розмістила в інстаграм, як вона тренується. Їй не потрібні спеціальні балетні верстати, досить пальм і невисоких дерев і можна тренуватися. Це її коронна розтяжка і мало хто може таке повторити та ще на Мальдівах!

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.