Як відпочивають Катя Осадча та Юрій Горбунов в Туреччині: всі подробиці (Фото)

Катя Осадча розмістила в інстаграм фотографію, де вона релаксує. Що ще потрібно для гарного відпочинку, коли і чоловік поруч!

З всеосяжних готелів на бірюзовому узбережжі до стародавніх печерних жител в Каппадокії Катя Осадча та Юрій Горбунов відкриває для себе кращі турецькі курортні місця.

Прибережні курорти Туреччини чарівні. Можна відпочити на золотих пісках, насолодитися ходінням босоніж по теплому піску. Далеко від пляжу Стамбул – один з прекрасних міст світу з мінаретом і видом на протоку Босфор. Після того, як ви потрапили в міських чар, вирушайте в гладкий спа-салон Conrad Istanbul Bosphorus, щоб відчути тепло на стомлених кінцівках в турецькій лазні, сауни та парові кімнатах, в той час, як Cappadocia є потойбічним ландшафтом печерних міст і рок-зрізу. Для реального досвіду, прямуйте в Аргос в Каппадокії, де відкриті кам’яні та рок-хеверние функції, які дають можливість побачити дорогоцінні камені як стародавнє житло печери. Далеко від натовпу на курорті Turgutreis, острів All-Inclusive Xanadu пропонує безліч об’єктів, в тому числі фантастичних дітей-Клуб, а також багато розваг, таких як десять-контактний боулінг і параселірованіе для будь-яких дітей старшого віку і дорослих.

Катя Осадча настільки розслабилася на курорті і їй так сподобалося блакитне море, що вона вирішила – в минулому житті напевно була морячкою. Її тягне до моря і до шуму прибою і запаху відливів.

Подивіться як виглядає знаменита та успішна українська ведуча на курорті. Катя Осадча розмістила в інстаграм фотографію, де вона релаксує. Що ще потрібно для гарного відпочинку, коли та чоловік поруч!

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.