Лілія Ребрик зіграла новосілля для своїх дітей: будиночок вийшов прекрасний (Фото)

Звичайно Лілія Ребрик пожартувала, що вони відсвяткували новосілля, але як же це добре, коли радіють діти та вся родина, подивіться самі!

Немає напевно таку людину, яка б не любила травень місяць. Радіють травневих свят і представники шоу-бізнесу.

І звичайно особлива радість якщо хто справляє новосілля в ці прекрасні дні. Новосілля – це завжди радість, особливо для маленьких дітей, у яких з’явився свій будиночок. І це правда. Лілія Ребрик з чоловіком організували дітям незабутній вихідний і встановили у себе у дворі дитячий покупний будиночок, в якому є все для житла. Радість дітей була невимовна.
Лілія Ребрик дуже обожнює цей період. У своєму пості вона пише так:

“Обожнюю початок травня: природа оживає, пахне тюльпанами, нарцисами, вишневим і абрикосовим цвітом! Початок цього травня у нас дуже душевний: світле свято Великодня, день народження Поліни, передчуття весни та молодого літа в повітрі!

А ще – ми новосілля відсвяткували. У новому будиночку Поліни! Це правда,
кращий подарунок, який можна придумати для дитини і я щиро хочу поділитися цим дивом! У нашому дитинстві ми будували собі халупи, накривали столи покривалами, щоб мати свій куточок, щоб фантазувати в темряві, уявляючи собі цілий всесвіт в імпровізованому будиночку!

Щоб Поліна також розвивала фантазію і мала свій куточок, свою всесвіт і рай, ми подарували їй будиночок. У ньому все, як у звичайних будиночках: двері, вікно з віконницями, навіть дзвіночок у двері – зовсім як справжній! А ще в будиночку все, щоб займатися садівництвом: горщики для саджанців, воронки, граблі, лопатка!

Уявіть, яка це буде краса! Ми вже в передчутті! От чесно – хочеться самій жити в такому будиночку! Великий плюс – будиночок виготовлений з термостійкого пластику, захищений від випромінювання і вигорання, а це значить, що коли дитина грає всередині, то ніколи не буде цього неприємного запаху китайської пластмаси. І головне – його можна доукомплектувати! Але поки почнемо з садового варіанту.”

Звичайно Лілія Ребрик пожартувала, що вони відсвяткували новосілля, але як же це добре, коли радіють діти та вся родина, подивіться самі!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.