Лідія Таран показала, як вона проводить час після Пасхи (Фото)

Спробуйте і ви приєднатися і поплавати в басейні навіть без тренера і побачите як життя стане краще

Представники шоу-бізнесу різні за можливостями, інтелекту і по тому як вони ставляться до своїх дітей і другій половині.
Відпочивають вони після важкого робочого, також по-різному і їздять на відпочинок за кордон в залежності від того, що їм подобається.

Деякі можуть протягом чотирьох місяців побувати на Мальдівах чи в Мексиці на курортах по три рази. Інші їдуть до Туреччини або Греції та насолоджуються там не тільки теплим морем, але і місцевими пам’ятками. Є й такі, які вважають за краще українські курорти в Карпатах або на морі під Одесою, але таких менше.

Беруть вони з собою або другу половину, або бойфренда. Часто сімейні представники шоу-бізнесу їдуть на відпочинок зі своїми дітьми. Це начебто і добре, але напевно відпочинок тільки вдвох набагато романтичніше.

Однак, є й такі, які проводять свій відпочинок в міських парках або на природі за містом. Багатьом такий відпочинок теж подобається і деякі вважають за краще його Мальдівські острови.

Однак можна чудово відпочити та в місті. Так, наприклад Лідія Таран зі своєю дочкою прекрасно відпочивають в плавальному басейні. Це їм подобається і вони щасливі. Це можна побачити за висловом на їхні обличчя на фото, яке Лідія Таран розмістила на своїй сторінці в інстаграм.

Тренер підготував для її дочки спеціальне тренування і Лідія боїться, що вона не впорається. Так після Пасхи прекрасно проводять свій час з користю для здоров’я мама і дочка.

Спробуйте і ви приєднатися і поплавати в басейні навіть без тренера і побачите як життя стане краще і ви відчуєте себе більш мотивованими.

 

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.