Як живе зараз голлівудський красень 90 років Жак-Клод Ван Дам (Відео)

Як зараз живе красунчик 90 років Ван Дамм, ви можете дізнатися, якщо подивитеся відео нижче.

У Жан-Клода Ван Дамма, можливо, одне з найбільш пізнаваних облич – і голосів – в кіновиробництві. За тридцять з гаком років, що минули з моменту виходу фільму “Кривавий спорт” 1988 року, він вперше отримав міжнародне визнання, актор допоміг сформувати, а потім непомітно зруйнувати образ голлівудського крутого хлопця.

Питання до кіногероя

Нещодавно всі подивилися 58-річний фільм “М’язи з Брюсселя “, останній фільм який “Die Young” тепер доступний на дисках Blu-ray і в цифровому форматі, щоб дізнатися більше про те, як він їсть, тренується і думає, щоб зберегти те статура, яке зробило його знаменитим.

GQ: “Я переглядав вашу сторінку на IMDB, ви знімалися в багатьох фільмах. Як змінився ваш підхід до дієти за три десятиліття, які ви займаєтеся цим бізнесом? ”

Жан-Клод Ван Дамм: “Я прийшов до висновку, що розумію харчування, його плюси та мінуси. Оскільки у нас так багато різних дієт, існує так багато різних способів харчування. Різні книги з різними послідовностями, і то і то. Я думаю, тобі слід їсти те, що тобі подобається. Не люблю вершковий сир, і торт, і шоколад весь час, але ваше тіло знає. Через стільки років моє тіло знає, що є. хочете, вірте, хочете ні, але я це відчуваю. наприклад, я хотів лосося, і цілий тиждень моє тіло не дозволяло мені їсти яйця. А потім в понеділок і вівторок я їв яйця. я просто керуюся своїми почуттями. я слухаю себе.
Так, може бути інакше. Очевидно, я їм більше, коли тренуюся. Я не дуже люблю м’ясо і рибу. Я люблю багато овочів, пасту, салати та хумус. Але також добре додати Омега-3. Вам потрібно трохи Омеги. Вам не потрібна риба, ви можете отримувати Омега через рослинний або риб’ячий жир. Але це важливо, Омега.

Крім того, дозвольте мені сказати, важливо їсти овочі, тому що всі хвороби починаються з кишківника. Ви повинні очистити томатну шкірку. Персик потрібно очистити від шкірки. Шкірка яблук – їх потрібно чистити. Для наших очей він мікроскопічний, але шкірка помідора схожа на захисну стіну. Ось чому в старовину наші дідусі та бабусі їли помідори без шкірки.

Жан-Клод

Багато людей кажуть, що шкірка овочів і фруктів насправді дуже важлива і живильна.

Це нісенітниця. Харчова промисловість намагається об’єднати всіх нас в одну модель.

Я страшенно їм вранці. Що я можу зробити, щоб позбутися від цієї звички?

Найкраще їсти ягоди вранці. Чорниця, полуниця, всі види ягід – антиоксиданти та протизапальні засоби. Але коли ви йдете в торговий центр за продуктами, а вони кладуть його перед вами, це м’ясо, м’ясо, м’ясо. Курка, курка. Кажуть, яєчні білки корисні. Яєчний білок найгірше. Якщо ви їсте яйце, їжте жовте – два або три жовтих і одну білу.

Багато років тому їм доводилося прокидатися вранці і йти в ліс спочатку збирати ягоди. Якщо ви знайдете яйце, ви його з’їсте. Але щоб знайти тварину, яка повинна бігти, потрібно було його переслідувати. Полювання складна, і якщо мисливець зловить свою тварину, можливо, він заслужить м’ясо. Ми не полюємо. Ти знаєш, про що я говорю. Ви повинні думати по-старому.

Ви один з тих, хто любить їсти багато невеликих прийомів їжі протягом дня?

Так. Я їм шість, сім, вісім разів в день. Маленькі порції. Якщо ви їсте три рази в день, в організмі буде зберігатися близько 70% жиру, щоб захистити вас від голоду. Ви повинні їсти п’ять, шість, сім раз в день, і поступово ваш метаболізм зміниться, і в організмі залишиться тільки 30% жиру. Якщо ви їсте кожну годину і добре харчуєтеся, то можете з’їсти шматок шоколаду. Життя коротке. Вам слід вибрати шоколад і вибрати хороший. Якщо одного разу ви захочете картоплю фрі, ви можете з’їсти чотири або п’ять хороших картоплин замість двадцяти, які на смак лайно.

Але будьте обережні з м’ясом.

Ага. М’ясо хороше, може бути, раз на місяць. Важливо є всі види їжі. Я питаю свою бабусю, я говорю: Бабуся, як ти живеш так довго? І вона каже: Це тому, що я їм багато їжі.

Чи можете ви побачити у своєму житті час, коли ви могли б стати повністю вегетаріанцем? Схоже, ваша філософія виразно відходить від м’яса з роками, вірно?

Коли я був молодий, я їв багато м’яса. Тепер я відчуваю себе краще. Я знаю, що мені тепер є. Мені зробили аналізи крові, тести на алергію, щоб вирішити, що є, а що не чіпати. Багато що з-за помилок і часу.”

Як зараз живе красунчик 90 років Ван Дамм, ви можете дізнатися, якщо подивитеся відео нижче.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.