Як зараз живе самий високооплачуваний актор Леонардо Ді Капріо і скільки він заробляє (Відео)

Хочете більше дізнатися, як зараз, живе і як заробляє гроші Леонардо Ді Капріо? Тоді дивіться відео нижче.

З огляду на його довгу і навдивовижу стабільну кар’єру кінозірки першої величини, не дивно, що власний капітал Леонардо Ді Капріо досягає 260 мільйонів доларів. І хоча актор набагато менш безрозсудний зі своїми заробітками, ніж, скажімо, Джонні Депп або Ніколас Кейдж, не слід розуміти, що це означає, що він не знає, як витрачати багато і часто.

Від оренди яхт до цінних творів мистецтва і домашніх черепах – ДіКапріо живе настільки ж широко, як і слід було очікувати. Все це досить розкішно і, ймовірно, набагато менш екологічно, ніж актор міг би сподіватися, але, з іншого боку, він планує відкрити екологічно чистий курорт в найближчому майбутньому. Але вистачить тізерів: ось як Леонардо Ді Капріо накопичив власний капітал і як він його витрачає.

Звідки береться чиста вартість Леонардо Ді Капріо?

Задовго до того, як він став хедлайнером таких фільмів, як “Титанік” і “Початок”, Ді Капріо звернув увагу на маленький екран. Свою кар’єру в Голлівуді він почав як дитячий телевізійний актор, який регулярно працював на той час, коли був підлітком. Після появи в усьому, від реклами Bubble Yum до разових епізодів “Нової Лессі”, він отримав напів-повторювану роль в популярному серіалі “Growing Pains”.

У 1993 році ДіКапріо заявив про себе як про великий талант в кіно, знявшись відповідно в драмах “Життя цього хлопчика” і “Що гризе Гілберта Грейпа?” остання з яких принесла йому номінацію на Оскар. Це проклало шлях до низки помітних виступів у всьому, від “Щоденників баскетболу” до “Ромео + Джульєтта”. Весь цей час цінність і зоряна міць Леонардо Ді Капріо неухильно росли. У 1997 році він зіграв головну роль в “Титаніку” Джеймса Кемерона, а решта – історія Голлівуду.

З його нинішньою зарплатою близько 25 мільйонів доларів за одну картину і його вмінням розбивати кінцеві точки, стан Леонардо Ді Капріо є прямим результатом його акторської кар’єри. Однак до горезвісної купки додаються рекламні угоди, гонорари за особисту присутність, прибутковий портфель нерухомості та різні інвестиції. Він також керує продюсерською компанією Appian Way, яка знімає ряд фільмів, телешоу і документальних фільмів. Це не кажучи вже про некомерційні організації, таких як Фонд Леонардо Ді Капріо, який збирає гроші на розв’язання екологічних проблем.

Складіть все це разом, і ви отримаєте одну серйозну купу грошей для гри. Виникає питання: як актор витрачає свої мільйони?

Як Леонардо Ді Капріо витрачає свої гроші?

Стан Ді Капріо

Стан Леонардо Ді Капріо у 260 мільйонів доларів дає йому масу можливостей витратити він їх витрачає. Ось як.

1. Права на фільми

Ді Капріо не тільки зірка великих фільмів, але і допомагає їх створювати. Він придбав права на “Вовк з Волл-стріт” перед тим, як зіграти головну роль в екранізації Мартіна Скорсезе. Через свою продюсерську компанію він зараз володіє правами на такі романи, як “Диявол в білому місті” (який розробляється як серіал) і “Швидше, вище, далі: скандал з Volkswagen” та інші. Також можна з упевненістю припустити, що Ді Капріо ризикує частиною свого стану при створенні різних документальних фільмів.

2. Благодійність

Коли він не працює і не грає, актор або витрачає, або збирає гроші для ряду благодійних організацій. Дехто навіть припускає, що велика частина власного капіталу Леонардо Ді Капріо йде на благодійні цілі (хоча ми як і раніше сумніваємося). Його власна організація, Фонд Леонардо Ді Капріо, зібрала мільйони на забезпечення стійкості до зміни клімату, збереження дикої природи та права людини. І хоча цей же фонд (як і Appian Way) колись був в центрі міжнародного скандалу, пов’язаного з корупцією в Малайзії, сам Ді Капріо не мав прямого відношення.

3. Розкішний транспорт

Попри свою відверту позицію щодо зміни клімату, ДіКапріо залишає після себе досить значний вуглецевий слід. Будь то політ по всьому світу на приватному літаку або оренда улюбленої яхти, актор виразно знає, як подорожувати стильно. Перш ніж показувати пальцем, просто пам’ятайте, що його, ймовірно, оточили б фанати, якби він літав в рекламі. Крім того, оренда яхти здається майже практичною в порівнянні з володінням яхтою. Він особливо небайдужий до M / Y Topaz, супер яхті вартістю 678 мільйонів доларів.

Коли справа доходить до автомобілів, ДіКапріо дотримується набагато більш екологічного підходу, але при цьому зберігає свій смак до більш вишуканих речей. Він не тільки скинув 100 тисяч доларів на гібридний спорткар Fisker Karma, але і вклав кошти в компанію. Його також помітили за кермом Toyota Prius і Tesla Roadster відповідно.

І останнє, але не менш важливе: ДіКапріо вже зарезервував місце на борту SpaceShipTwo Virgin Galactic, а це значить, що скоро він перенесе свою пристрасть до подорожей до нових висот … буквально. Приєднуючись до нього!

Хочете більше дізнатися, як зараз, живе і як заробляє гроші Леонардо Ді Капріо? Тоді дивіться відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.