Як зараз живе талановита актриса Мер’єм Узерлі і скільки заробляє (Відео)

Як зараз живе актриса і скільки вона заробляє, ви можете детально дізнатися, подивившись відео нижче.

Краса, акторський талант і особисте життя Мер’єм Узерлі
Актриса, про яку ми не чули з 2017 року, тепер знову на порядку денному знаменитостей. Вона, без сумніву, була популярною завдяки своїй красі та акторському таланту.
Але, крім краси та акторського таланту, її особисте життя також була дуже важливою причиною зрозуміти, звідки взялася її популярність.

В кінці 2014 року турецька актриса отримала запрошення від багатої сім’ї на захід на Близькому Сході. Сім’я запропонувала їй 500 000 євро за святкову вечерю.
Вона їм відповіла: “Звичайно я такі запрошення не приймаю. Однак, якщо ви пожертвуєте гроші трьом турецьким асоціаціям, які працюють з нужденними дітьми, я прийду”. Господарі заходу відповіли: “Тоді ми заплатимо більше”. Вона була присутня на цій вечері в грудні 2014 року.

Як ви пам’ятаєте, вона завагітніла від Атеш, коли вони були в стосунках. Однак відносини дуету закінчилися ще до народження дитини. Це сталося через те, що Джан Атеш ізмінив з красивою актрисою, і тому 10 лютого 2014 року актриса народила сама.

Мер’єм Узерлі

Після її приголомшливої ролі Хуррем Султана в “Пишному столітті” популярність Мер’єм Узерлі як і раніше жадана!

Наскільки нам стало відомо, інтерес до неї мексиканського актора Фернандо Колунга був не дарма. Прекрасна актриса розділить з красенем актором головну роль в мексиканському міні-серіалі.

Мер’єм Узерлі отримала пропозицію телесеріалу з Мексики
На фестивалі красива німецько-турецька актриса познайомилася з продюсерами через знамениту зірку Фернандо Колунга.
Вона прийняла пропозицію про проєкт міні-серіалу, в якому нібито буде зніматися разом з Колунга. Дія серіалу відбуватиметься в Мексиці. Тому відома актриса найближчими днями вилетить до Мексики для підписання угоди.

Чому зникла Мер’єм Узерлі?

Це було початком гучного періоду в кар’єрі німецько-турецької актриси. Справжній прорив в її кар’єрі стався у 2010 році, коли вона зіграла Хюррем Султан. Турецький серіал став одним з найуспішніших турецьких серіалів “Мухтесем юзіл” (Чудове століття). Серіал мав великий успіх у всьому світі, і вона теж!
У період з 2011 до 2013 року турецько-німецька актриса стала неймовірно популярною в Туреччині, Східній Європі та особливо на Близькому Сході.
За цю роль у 2012 році вона виграла премію “Золота метелик” за кращу жіночу роль. У 2013 році вона покинула серіал за станом здоров’я.

Кар’єра Мер’єм Узерлі після чудового століття

“Чудовий вік” безперечно став наріжним каменем її кар’єри. Однак після періоду 2011-13 рр. Актриса також взяла участь в декількох проєктах, в тому числі в художніх фільмах і серіалах.

Для телебачення вона знялася у двох серіалах. Спочатку у 2016 році Мер’єм Узерлі зіграла в турецькому серіалі Gecenin Kraliçesi (Королева ночі). У цьому серіалі красива турецька актриса Мер’єм Узерлі зіграла разом з красивим турецьким актором Муратом Йилдирим. Але, на жаль, їй не вдалося домогтися того незабутнього успіху, якого вона досягла завдяки своїй культовій ролі султана Хюррем в “Пишному столітті”.
А серіал тривав всього 15 серій.

Як зараз живе актриса і скільки вона заробляє, ви можете детально дізнатися, подивившись відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.