Як виглядала Оля Полякова 17 років тому? Витончена, молода, худенька

У мережі активно обговорюють те, як співачка Оля Полякова виглядала, коли їй було 20 років. Багато хто стверджує, що її старша дочка Маша - це повна копія Олі.

Знімок з’явився в Інстаграм-акаунті шоу “Зірковий шлях”, і миттєво зібрав навколо себе шанувальників творчості суперблондинки.

Видно, що на старому знімку Оля перебуває на сцені, виступає. Вона одягнена в сукню кремового кольору з різнокольоровими малюнками. У неї на шиї ніжне намисто, прикрашене перлами. Волосся акуратно зібрані в так звану “гульку”.

Вона вигнула спини і поставила руки на талію. Упевнений погляд говорить про те, що навіть в 20 років Полякова впевнено почувалася перед публікою, і безумовно точно знала, ким хоче бути по життю.

Під знімком шанувальники пишуть, що Полякова з роками стає тільки краще. Також користувачі мережі відзначили, що 16-річна дочка Маша на першому фото копія зірки, де та позує ще в юному віці.

Оля Полякова в 20 років і зараз, в 37 років
Оля Полякова в 20 років і зараз, в 37 років

Ось що коментатори пишуть в описі до фотографії молодий Олі Полякової:

  • “На першому фото – копія старшої дочки “
  • “Шикарна, просто вау “
  • “Жінка з роками стає, як дороге вино “
  • “Завжди красива”

Також фанати відзначають, що з роками Оля стає тільки краще. Коли вона почала отримувати перші серйозні гонорари, найняла стилістів, попрацювала над образами, пішла до косметологів. Тепер під час кожного виходу на сцену телезірка одягнена просто з голочки.

Нагадаємо, нещодавно перший продюсер Олі Полякової розповіла, що її перший гонорар становив всього 100 $, з яких на руки зірка отримувала всього 15 доларів. Решту грошей йшли продюсеру, а також на косметику, вбрання, переїзди та інше.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.