Як живе самий безбашений режисер Голлівуду Квентін Тарантіно (Відео)

Якщо ви хочете дізнатися всі подробиці та цікаві факти про те як живе самий безбашений режисер Голлівуду, то подивіться відео нижче.

Квентін Тарантіно, безсумнівно, є одним з найбільших голлівудських директорів всіх часів. Його фільми часто характеризуються насильством, нелінійною розповіддю і пасціхамі.
В результаті термін “Тарантіно-Еска” був придуманий для позначення його стилю кіновиробництва.
Хоча фільми режисера добре відомі, є кілька подробиць про свою кар’єру та особисте життя, з якої публіка не знайома. Ось кілька фактів про Quentin Tarantino, ви, ймовірно, не знали.

10.
Він вчив сам, як робити фільми

Тарантіно дізнався, як робити фільми під час роботи в якості клерка відео магазину. Він провів багато годин, спостерігаючи за фільмами під час роботи та багато чому навчився від них. За словами директора, він виявив свою любов до Французької Нової хвилі та гонконзької злочинності в магазині.

Пізніше він буде включати багато елементів, які використовувалися в цих фільмах, роблячи його власним. І він завжди був чесний цим, кажучи: “Я краду з кожного великого фільму, коли-небудь зробленого”. Тарантіно, який почав працювати в магазині, коли йому було 22, також написав сценарії для натуральних вбивць і справжнього романтика його часу.

9.
Він придумав ідею доказу смертників через його страху автомобілів

Доказ смерті – єдиний фільм жахів в каталозі іконічного директора. Попри те, що він бомбив в офісі коробки, це вважається шедевром кінокритиками. Фільм читає у фільмі “Людина, на ім’я Штунман Майк” (Курт Рассел), який любить вбивати жінок, розбиваючи свої машини зі своїм модифікованим трюком автомобілем.

Тарантіно придумав ідею після покупки абсолютно нового Volvo. Він відкрив одному про те, як його найбільший страх вмирає в автомобільній аварії. Потім один сказав йому, що він може просто дати машину в команду і близько 15 000 доларів, вони могли б зробити його для нього і зробити його повністю безпечним.

8.
Він створив характер Жюль з целюлозної фантастики спеціально для Самуїла Л. Джексона

Немає іншого актора, який Тарантіно насолоджується працювати з більш ніж Семюелем Л. Джексоном. Директор ввів Джексон в шість своїх фільмів сьогодні. Але до того, як двоє стали частими співробітниками, Джексон проклав перший фільм Тарантіно, водосховища, і не зміг отримати бажану частину.

Джексон проклав участь в частині тренера пана Оранж, але замість цього роль була дана Ренді Брукса. Проте, Тарантіно все ще любив Джексона і подумав, що у нього є ідеальний характер для нього.

Квентін Тарантіно

7
Частини його першого фільму були знищені під час лабораторного вогню

Перший фільм Тарантіно повинен був бути днем ​​народження мого кращого друга. Він створив сценарій з одним і використовував своїх колег з магазину. Він запозичив камеру від керівника директора і використовував 5000 доларів.
Любительська плівка зайняла близько трьох років. Останній поріз виявився близько 70 хвилин, але деякі частини його були знищені під час лабораторного вогню, залишаючи лише 36 хвилин. Ті, що вижили кадри можна знайти тільки на YouTube.

6
Тарантіно НЕ шанувальник потокових фільмів

Він зізнався в тому, щоб пропустити дні, коли любителі фільмів будуть ходити в відео магазини та довго думати, перш ніж вибрати фільм, тому що вони присвятили багато часу, зусиль і грошей. За його словами, людям на сьогодні все одно.

5
Квентін Тарантіно був названий на честь персонажів Burt Reynolds Hequint Asper з західної драми CBS, Gunsmoke

Серія телевізорів є одним з найтриваліших голлівудських виробництв будь-якого роду, проїхавши на 20 сезонів і 635 епізодів з 1955 по 1975 рік.

Директор часто заявив, що імена на честь одного з персонажів Рейнгольд був честю. Рейнольдс вважається одним з кращих акторів усіх Ti

4.

Перш ніж Мартін Кемпбелл був привезений в якості директора, а Даніель Крейг був кинутий як Бонд

Тарантіно був дуже зацікавлений в створенні казино Royale. Він хотів зберегти Пірс Броснан як Бонд, а також кинув свою улюблену актрису Ума Турман як коханець Бонда Верепр Лінда.

3
У нього дуже високий IQ

Квентін Тарантіно один раз в голлівудському наборі
Yahoo Робив рейтинг всіх знаменитостей, які коли-небудь займалися тестом IQ, а Квентін Тарантіно там з рахунком 160 року. Це змушує його зв’язатися зі Стівеном Хокер. Тепер зрозуміло, чому фільми, які він робить, часто бувають такими незрозумілими.

2
Він написав сценарій для цікавих баштейров в 90-х роках

Inglourous Batterds мав один з кращих ділянок в каталозі Тарантіно. Фільм широко оцінив критики та виявився номінованим на вісім Оскарів і численних інших нагород від різних організацій. Це також принесло 340 мільйонів доларів.

1
Він живе в Ізраїлі

Повинно бути, ви думаєте, що Тарантіно проводить свій вільний час всередині особняка в Беверлі-Хіллз, але це не так. Режисер переїхав в Рамат Авів Гімель, Ізраїль, де він живе зі своєю дружиною, ізраїльською моделлю, Данііллой.
В інтерв’ю з єврейськими новинами, він сказав: “Я люблю країну, і люди дійсно гарні, дуже приємно для мене, і вони здаються схвильованими, що я тут”.

Якщо ви хочете дізнатися всі подробиці та цікаві факти про те як живе самий безбашений режисер Голлівуду, то подивіться відео нижче.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.