Сина виростив, будинок побудував, тепер і дерево посадив: Юрій Горбунов похвалився чоловічими досягненнями

Телеведучий Юрій Горбунов, навіть незважаючи на свою багату зайнятість в медійних проектах на телеканалі 1 + 1, приділяє достатньо часу своїй родині.

Тим більше, поки родина у нього не така велика – складається з дружини і одного сина. Однак уже в цьому році очікується, що Катерина Осадча подарує своєму чоловікові ще одного спадкоємця або спадкоємицю. Стать майбутньої дитини артисти поки що не розголошують, проте відомо, що пологи будуть в цьому році – у Каті вже досить великий живіт, який стало практично неможливо приховувати від публіки.

До чоловічих обов’язків Юрія відноситься також побудувати будинок і посадити дерево

Юрій Горбунов похвалився деревом, яке посадив: воно красиво розцвіло
Юрій Горбунов похвалився деревом, яке посадив: воно красиво розцвіло

З усіма обов’язками від впорався на “відмінно”. Зокрема, у пари є шикарний особняк в передмісті Києва, де по сусідству живуть куми телеведучих Потап і Настя. А на території особняка Юрій висадив шикарне дерево, яке в 2021 році вперше зацвіло.

Даним успіхом зірка телеканалу 1 + 1 похвалився у своїй соціальній мережі в Інстаграм. Коментатори теж не оминули увагою:

  • Чи не корона, а хвіст Павича;)))
  • Такій короні даже Полякова позаздріть
  • Красиво, звичайно. Але, кого фотографували? Себе або все-ж, квіти (якраз вони не різко)
  • Ах, який хлопець!

Нагадаємо, нещодавно Катя Осадча та Юрій Горбунов провели незабутній час в Туреччині з синочком Іваном. Щаслива сім’я відпочивала біля моря, розсікала на яхті, насолоджувалася місцевими пам’ятками і природою, а також не забувала ділитися своїми фото враженнями.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.