Особа Ані Лорак крупним планом викликало питання у фанатів: скільки пластичних операцій зробила?

Теледіва Ані Лорак завжди вміє дивувати своїми нарядами. Примітно, що її образи дуже прості і непримітні, а виглядають дорого і ефектно.

Наприклад, один з останніх знімків демонструє жіночність і відкритість. Дівчина відвідала фотосесію, де зробила знімок крупним планом – волосся на одну сторону, об’ємна підвісна сережка, шикарний вечірній макіяж і майка на тонких бретелях. Незважаючи на те, що на фото домінує чорний колір, знімок здається колоритним і цікавим.

Ось що в коментарях пишуть поціновувачі творчості української і російської поп-діви Ані Лорак:

  • Ми скучили. До зустрічі!!
  • Чекаю-не дочекаюся зустрічі з Вами
  • Чекаю моменту, коли ми разом будемо рахувати дні до всеукраїнського туру. Дуже сильно скучила за вами, рідна .. через мільйон кілометрів обіймаю вас своєю любов’ю
  • півтора роки не бачилися … шалено хочеться обійняти вас, Каролін (
  • Каролін, а коли новий трек? Нам чекати річної запальною пісні?

Відзначимо, російська поп-діва родом з України Кароліна Куєк, вона ж Ані Лорак є популярною виконавицею. Зірка активно займається творчістю і випустила безліч хітом і навіть їздила на “Євробачення ” від України, де посіла друге місце. З нею багато артистів співали дуетом від МОП до EMIN. А останнім часом артистка насолоджувалася відпочинком з донькою Софією. Вона побувала на Мальдівах, а в на травневі свята дівчина віддала перевагу полетіти на курорт і відпочити від суєти великого міста.

Нещодавно стало відомо, що Лорак вперше за останні роки внесла Україну в свою гастрольну карту – шанувальники сприйняли інформацію не зовсім однозначно. Одні підтримали, інші – розкритикували.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.