Найвідоміша бабуся радянського кіно: як жила Тетяна Пельтцер

Тетяна Пельтцер стала однією з найбільш улюблених бабусь в радянському кіно. Але її доля склалася не так барвисто, як на телеекранах.

Заробляти своїм акторським талантом майбутня зірка радянського кіно почала з дуже раннього віку. Вона народилася у сім’ї відомого актора Івана Пельтцера, тому вже у 9 років вперше вийшла на театральну сцену. А через рік стала повноцінною самостійною артисткою зі своїми особистими гонорарами.

Перше випробування її чекало в університеті. Вона поступила на театральний факультет, але так і не закінчила його, тому що мала проблеми з імпровізацією.

Татьяна Пельтцер: юность и молодость
Тетяна Пельтцер: юність і молодість

Тетяна відучилася на друкарку і пішла друкувати тексти. У 30-х роках актриса знову спробувала “подружитися” зі сценою. Вона працювала в театрі імені Волкова в Ярославлі, де проживала деякий час. А пізніше — у театрі Моссовєта у столиці.

Татьяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Народну любов Пельтцер завоювала тільки у 50 років, коли почала активно пробувати себе в кіно і отримувала заповітні ролі.

У житті Тетяна Іванівна була не такою простою і наївною, як її героїні у фільмах. Вона дуже рано почала палити і любила азартні ігри. Але при цьому добре ставилася до оточуючих. Її домробітниця відгукувалася про актрису тільки позитивно. Тетяна ніколи не харчувалася в їдальнях, а навпаки, любила готувати разом зі своєю помічницею.

Тетяна Пельтцер
Тетяна Пельтцер

Особисте життя акторки, на жаль, не склалося. Заміжня вона пробула всього 3 роки з 1927 по 1930 рік. Дітей у шлюбі так і не з’явилося. Всю свою любов Тетяна віддавала глядачеві і племінникам. Вона завжди мріяла про дітей і онуків, тому отримала їх цілі мільйони. Адже не дарма її називали найулюбленішою бабусею в СРСР.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.