Поплавський в золотом костюмі і з салом на шиї станцював з молодими студентками: “На одній хвилі з молоддю”

Відомий "співаючий ректор " Михайло Михайлович Поплавський здивував публіку черговим відео з молоденькими дівчатами.

Михайлу Михайловичу вже 71, проте не дивлячись на такий поважний вік, він завжди в тренді. У нього є особисті сторінки в Instagram і TikTok, де він регулярно публікує веселі ролики, в тому числі і з дівчатами, набагато молодших за нього самого.

Михайло Поплавський в оточенні красунь
Михайло Поплавський в оточенні красунь

Поведінку “юного орла” Поплавського часто критикує публіка. Однак самого Михайла Михайловича гнівні коментарі глядачів не зачіпають. В одному з інтерв’ю він зізнався, що любить, коли його критикують.

Нещодавно співаючий ректор оприлюднив черговий ролик, який приголомшив публіку. Там Поплавський з’явився в золотому костюмі, сонцезахисних окулярах і білих кросівках. Доповнила незвичайний образ масивна золота підвіска на шиї у вигляді слова “SALO”. У ролику Поплавський з’явився не один, а з молоденькими дівчатами, які пройшлися, танцюючи під музику. Після цього і сам співаючий ректор спробував повторити їх рухи.

“На одній хвилі з молоддю. Вийшло повторити рухи? “, – запитав у підписників Поплавський.

Користувачі Мережі тут же взялися коментувати ролик. Судячи з усього, шанувальникам сподобалося неординарне відео улюбленця.

“Ви просто супер! Бажаю завжди залишатися таким енергійним “,” Нічого собі! Круто “,” Бомба “,” Просто пушка “,” Зараз встану повторювати рухи “,” У вас краще вийшло “,” Завжди на висоті “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!