Камалія розчулила публіку сімейним знімком з чоловіком і дітьми: Захур і дочки в вишиванках

Співачка Камалія привітала Українців з Днем вишиванки і показала зворушливе сімейне фото.

Українська співачка Камалія вже 18 років заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Свою любов пара закріпила народженням двох чарівних доньок – Арабелли і Мірабелла. Зараз україно-пакистанський Соуз Камалії та Мохаммада є прикладом для багатьох. Подружжя довели, що люди з різними традиціями і культурою можуть створити міцний союз. Камалія поважає пакистанські традиції свого чоловіка, а Мохаммад Захур поважає українські традиції.

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Сьогодні, 20 травня, коли в Україні святкують День вишиванки, співачка Камалія опублікувала сімейне фото з чоловіком і дітьми, де вони позують в українських національних нарядах. Камалія стала в кадрі в небесно-блакитному лляному платті, яке було розшите шовковими нитками. Дівчатка Арабелла і Мірабелла позували в яскравих спідницях і вишиванках. Чоловік Камалії Мохаммад Захур надів українську вишиванку під піджак. Знімок зроблений в саду на тлі квітучих плодових дерев.

“З днем вишиванки! Нехай життя буде вишита тільки красивими фарбами “, – підписала фото Камалія.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото.

“Зі святом! Яка Ви справжня, проста і приємна! “, “Милуюсь вами! Дуже красиві “, “Дуже красива сім’я! “, “Щастя вам і вашій родині “, “Дуже красива інтернаціональна сім’я “, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.