“Прибиральниця Вірочка”: 39-річна Брежнєва сфотографувала себе з каре і пишним чубчиком

Красуня Віра Брежнєва вразила нової фотографією, на якій її порівняли з прибиральницею. Нова зачіска здивувала багатьох фоловерів.

Дружина Костянтина Меладзе, колишня учасниця групи “Віа Гра” Віра Брежнєва є не тільки відомою співачкою, а й однією з найколоритніших персон у вітчизняному шоу-бізнесі. Вона розкриває своє життя, переживання, думки і почуття у власних піснях, але в інтерв’ю і особистому блозі вважає за краще не переходити межу, і спілкуватися тільки на поверхневі теми. Вона переконана – навіть у дуже знаменитої співачки має залишатися щось особисте.

Від зайвого увагу Віра Брежнєва захищає і своїх дочок – старшу Соню і молодшу Сару

Однак викладати різноманітні фотографії Віра точно не соромиться. Навіть коли вона в таємниці від всіх радикально вирішила змінити свій імідж і зробити чубок.

У власному Інстаграм-акаунті Віра виклала відео, як вона позує в дзеркалі, очевидно, десь в салоні краси. Вона підстриглася і зробила собі чуба, а також, очевидно, відвідала колориста. Адже колір волосся став не таким природним білим, як був раніше.

В описі до самого відео в Інстаграм-історіях Брежнєва написала: “Прибиральниця Вірочка “.

Прибиральниця Вірочка: Брежнєву не впізнали в новому амплуа
Прибиральниця Вірочка: Брежнєву не впізнали в новому амплуа

Фоловерів без зволікання почали активно обговорювати новий вигляд артистки. Багато фоловерів відзначили, що такі перетворення в зовнішньому вигляді молодят співачку – хоча вона і так не стара, і нічого зовні не говорить про те, що красуні майже 40.

Відзначимо, недавно Віра Брежнєва була у відпустці, де позувала в молочному купальному костюмі на пляжі. Фоловерів також помітили, що у неї шикарна фігура, як для жінки, яка двічі народжувала дітей. Віра стверджує – бути в такій формі їй допомагає правильне харчування і старанні тренування в спортивному залі, розташованому у неї ж вдома.

Схожі статті

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.

Чудесний рецепт “Стакан молока” дала мені 90-річна бабуся. Тісто – винятковий пух: готую круглий рік

Пиріг на молоці – дуже смачна і ароматна випічка, яка має повітряну і дуже ніжну структуру. З приготуванням такого справиться навіть дитина.

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.