Де живуть українська поп-діва Тіна Кароль і молдавський мачо Дан Балан: для майбутніх дітей місця вистачить!

Тіна Кароль і Дан Балан мають багатомільйонні гонорари та звичайно вони можуть вести розкішний спосіб життя.

Нижче в статті ви дізнаєтеся, як і де живуть зазначені зірки, які вважаються в ЗМІ майбутнього подружньою парою.

Тіна Кароль створює красу навколо себе, і не тільки це стосується її образу і нарядів, але і то де і як вона живе. Популярна зірка витратила багато зусиль і коштів для свого приватного будинку в селищі Зазим’я Київської області.
Ця ділянка відписана як подарунок покійний її чоловік Євген Огір. Він пішов з цього світу у 2013 році від раку шлунка. Йому було 32 роки. У них спільний син Веніамін. Він дуже схожий на свого батька.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром

Після того як помер чоловік, Тіна Кароль тривалий час не могла прийти в себе. Нових зв’язків з чоловіками вона не шукала. Однак роки йдуть і Тіна змінюється, душа відтанула і вона в декількох інтерв’ю сказала, що готова закохатися знову.

Тіна Кароль з сином Веніаміном

Її прихильники припускають, що цим чоловіком може стати Дан Балан. Про їхні стосунки почали бродити чутки після шоу “Голос країни”. Всі бачили в прямому ефірі як вони симпатизують один одному. Обидва вони не дають коментарів з цього приводу. Однак просочилася інформація, що Дан Балан вже був удома у Тіни Кароль.

Дан Балан в гостях у Тіни Кароль

У Тіни Кароль на ділянці у 20 соток є прекрасний триповерховий котедж, зона відпочинку, своє спортивний зал. Особлива гордість зірки – це сад, город і розарій.

Будинок Тіни Кароль
Будинок Тіни Кароль
Двір Тіни Кароль
Город Тіни Кароль
Зона відпочинку біля будинку Тіни Кароль

Перший поверх містить, простору кухню з величезними вікнами. На другому – простір для Веніаміна, з ігровою кімнатою, вбиральні та спальнею.

Їдальня в будинку Тіни Кароль

Третій поверх відведений повністю під особистий простір Тіни. Там знаходиться гардеробна, ванна кімната і спальня, в якій стоїть розкішний білий рояль. Дорогі меблі співачка не купувала, бо думає, що це просто даремно витрачені гроші.

Кімната з нагородами Тіни Кароль

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.