Померлі актори серіалу “Свати “: завжди пам’ятаємо, любимо і цінуємо

Напевно немає жодної людини, яка б не подивилася хоча б одну серію серіалу "Свати".

Валюха, Ольга Миколаївна, Іван Будько і Юра Ковальов – це улюблені герої кіноглядачів. Вони стали ніби родичами та за них переживають їхні прихильники та просто глядачі. Всім хочеться дізнатися, що буде в наступній серії і як поводитимусь їхні улюблені герої. Але є деякі улюблені персонажі, з якими глядач вже не зустрінеться, бо вони пішли у світ інший.

В честь цього згадуємо героїв серіалу “Свати”, які покинули цей світ.

Володимир Турчинський

Володимир Турчинський

Його знають як “Динаміт”. У першому сезоні він з’явився на деякий час. Це бізнесмен, який купив Жені люльку миру. Пам’ятайте – продавець не захотів продати її дитині та він її їй купив. За допомогою цієї трубки Женечка хотіла внести мир між бабусями та дідусями. Помер Турчинський у 2009 році, у віці 46 років, через патології з серцем.

Анатолій Борчук

Анатолій Борчук (у білій футболці)

На весілля прибув сват Мітяя, а в цей час Будько і Митяй помінялися будинками і йому було незручно, щоб гості були у нього. Борчук пішов в інший світ 6 років тому

Галина Опанасенко

Галина Опанасенко

Ця актриса зіграла роль Микитівни в 6 сезоні. Як стверджував Іван Будько – це була непроста коза, вона вміла передбачати результати матчів.

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Володимир Зельдін та Ольга Аросєва

Ця пара зіграла батьків Ольги Миколаївни Ковальової. Не стало Аросєвою, коли їй було 87 років, а через три роки пішов в інший світ Володимир Зельдін, якому було 101 рік.

Олег Треповський

Олег Треповський

Він зіграв епізодичну роль в серіалі “Свати”. Олег постав у фільмі як директор хлібзаводу, де працювали Валя та Іван Будько.
Завжди сумно, коли йдуть улюблені актори. Чи можемо побажати іншим героям серіалу відмінного здоров’я та успіхів в роботі.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.