“Я – Христина Орбакайте”: дочка Пугачової відсвяткувала золотий ювілей і представила нову пісню

Крістіна Орбакайте влаштувала вечірку з нагоди 50-річчя. І сама ж заспівала для гостей нову пісню під скромною назвою "Я - Христина Орбакайте ".

День народження Христини відвідали безліч російських селебріті, які радо транслювали все, що відбувається у себе в Інстаграм. Так, в Мережі показали, в якій сукні Крістіна відзначила свій день народження, як виглядав ресторан, де організували свято.

Родзинкою вечора стала презентація пісні “Я – Христина Орбакайте”, яку сама іменинниця виконала разом з балетом

Христині Орбакайте - 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею

На сцені вона танцювала в яскравому короткій сукні, яка підкреслювала принади її фігури. Шанувальники в коментарях в один голос відзначають, що Христина не виглядає на 50 років – їй максимум 25. Це підтверджує шикарна фігура, і чисте обличчя без зморшок, яке Христина не соромиться показати без фільтрів і макіяжу.

Кристине Орбакайте - 50 лет. Фото с празднования юбилея
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орабакайте - 50 років. Фото зі святкування ювілею
Христині Орбакайте – 50 років. Фото зі святкування ювілею

Цікаво, що Алла Борисівна Пугачова і її молодий чоловік Максим Галкін (який, до слова, молодше Христини) теж були присутні на святкуванні. Вони не афішували, що подарували “дочки ” на таку кругленьку дату, однак знаючи добробут цих сімей, очевидно, подарунок був не з дешевих.

Примадонна пішла на День народження своєї доньки в розкішному дизайнерському платті від свого друга і модельєра Валентина Юдашкіна. Наряд в Інстаграм показав чоловік Максим Галкін.

Алла Пугачова йде на День Народження дочки
Алла Пугачова йде на День Народження дочки

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.