Юрій Горбунов показав “чесне ” фото Лілії Ребрик: зморшки і втомлений вигляд

Юрій Горбунов оприлюднив спільне фото з Лілією Ребрик, яке здивувало публіку.

Лілія Ребрик – успішна телеведуча, прекрасна актриса, турботлива дружина, мама, господиня. Публіка звикла бачити актрису в різних амплуа. У кіно вона приміряє різні ролі і вражає своїх шанувальників різноплановістю.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Публіка звикла бачити Лілію в яскравих нарядах, з макіяжем і зачіскою. Актриса завжди дотримується статусу “красуні”. Однак недавно шанувальники побачили Ребрик в незвичному для себе вигляді.

Актор і Шоумен Юрій Горбунов опублікував спільне з Лілією Ребрик фото, де вона постала без макіяжу і зачіски.

Ю
Юрій Горбунов показав чесне фото Лілії Ребрик

Користувачі Мережі тут же почали коментувати фото і відзначили, що Лілія виглядає постарілою і втомленою.

“Юра, ви виглядаєте краще Лілі. Вона дуже втомлена і нібито різко постаріла. Це грим такий чи просто фото? “,” Ребрик шикарна актриса, грає – вогонь, дуже сподобалася “, ” Вау! Супер! Які ви класснючі актори !!! Бачили вас в цьому спектаклі в Києві, отримали задоволення!))) “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, Лілія Ребрик не тільки популярна актриса і телеведуча, але і любляча дружина і турботлива мати. Лілія щаслива в шлюбі з хореографом Андрієм Диким, з яким познайомилася завдяки проекту “Танці з зірками”. Подружжя виховує двох дочок – восьмирічну Діану і трирічну Поліну.

Лілія Ребрик з чоловіком, дочками і собакою
Лілія Ребрик з чоловіком, дочками і собакою

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.