“Трудоголічка!”: Телеведуча Леся Никитюк заснула в гримерці в перерві між зйомками

Не секрет, що Леся Никитюк багато працює. Вона бере участь у багатьох проектах телеканалу Новий канал і веде корпоративи.

Однак вміє Леся Іванівна і відпочивати. Зокрема, з початку цього року вона вже чотири рази літала за кордон, щоб насолодитися теплими хвилями океану і гарячим піском.

Остання її поїздка була буквально на початку травня, коли телезірка з довгими ногами вирушила вести віп-дівич-вечір в Анталію і залишилася там трохи погуляти.

Але, мабуть, такого відпочинку Лесі мало. Адже недавно під час зйомок вона заснула в гримерці. Видно, що відео знімали її колеги.

Сама Леся одягнена в оверсайз білу сорочку, під якою майка. Також в очі впадає те, що у телезірки укладання злегка розпатлана. Це говорить про те, що у неї триває знімальний процес, який вже повинен закінчиться.

Ось що в описі до відео вказала телеведуча:

“Вчора в гримерці заснула … прям як колись на парах в універі. Зрозуміла … що пора на відпочинок, тому триндец мені. Студенти, впізнали себе? “, – сказано в описі.

І ось що їй відповіли в коментарях:

  • Нагадує ще кота в Tom & Jerry, де він сірники в очі вставляє
  • Так це добре, що ще рот закритий)) А не як у літаку
  • Обов’язково! Чекаю круті фото з пляжів
  • І не тільки студенти дізналися. Гарного відпочинку, Лесь! Туркам всім – привіт

Відзначимо, Лесі Никитюк передбачали участь в самому романтичному проекті країни “Холостячка “.

Однак та жартувала, що у неї немає серця, щоб йти і брати участь в подібних шоу.

Хоча шанувальники припускають, що Никитюк і продюсери телеканалу СТБ просто не зійшлися в ціні – мовляв, зірка запросила нечувано високі гонорари за свою участь в шоу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.