Як живе зараз “П’ятий елемент ” і гроза всіх злочинців Мілла Йовович? Всі подробиці (Відео)

Хочете дізнатися більше про популярну і чарівну актрису Мілі Йовович, тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Мілі Йовович поставити питання: “Ви актор, співак, модель і бізнесвумен. Є що-небудь, що ти не можеш зробити? Ви теж відмінний кухар? ”
Відповідь:
“Я люблю готувати [сміється]. Послухайте, я погано розбираюся в математиці. Мій чоловік (директор) Пол У.С. Андерсон, від якого Йовович виховує трьох дочок, напевно допомагає дівчаткам з домашнім завданням з математики. У сім’ї жартують, як я погано розбираюся в математиці.
Моя старша дочка підходить до мене і каже: “Привіт, мама, допоможи мені з цією проблемою”, просто щоб побачити, як я борюся. Я кажу: “Ну, ви знаєте, покладіть це поверх цього, переверніть і розтягніть ось так, і якщо ви зав’яжете його в вузол, ось і все”.

“Ви та ваш чоловік разом зняли вісім фільмів, включаючи популярні фільми Resident Evil і ваш останній фільм Monster Hunter.
Яка динаміка спільної роботи?”

Мілла Йовович

“Мені подобається працювати з Полом. Він неймовірний, і його бачення величезна. Я люблю дивитися, як він втілює в життя свої мрії. Для мене велика честь знати, що він бачить мене частиною цього. Я знаю, що вийшла заміж за правильного хлопця. Нам так весело працювати разом – ось як ми полюбили один одного.

“В останньому фільмі “Обітель зла” ваша 13-річна старша дочка Евер була частиною акторського складу, а Пол, звичайно ж, був сценаристом і режисером. Тепер це справжня родинна справа.”

“О, це було приголомшливо. Бачити, як ваші діти йдуть вашими стопами, це неймовірно. Немає нічого кращого в одному сенсі та страшно в іншому, але вона така талановита актриса.

У неї такий природний талант, що все, що я можу зробити, це зробити все, що в моїх силах, щоб підтримати її та допомогти здійснити її мрії. Коли я побачив, наскільки добре вона зіграла у фільмі та наскільки професійно вона була на знімальному майданчику, і найбільше на світі, наскільки їй сподобався цей досвід, це мене дуже порадувало. ”

“Як актор, ваша робота вічно живе на екрані, тому ви в якомусь сенсі безсмертні. Це те, що вас приваблює в акторській грі?”

Мілла Йовович – кадр з фільму

“Я не знаю. Я почала робити це, коли був дуже молодий. Насправді це був не мій вибір стати актрисою. Я завжди думала, що, може бути, повернуся в школу пізніше в житті та дійсно розберуся, чи є ще щось, ніж я повинна була займатися.

Для фільмів я роблю те, що створив хтось інший. Було б здорово подивитися, чи зможу я коли-небудь створити що-небудь самостійно.

З огляду на всі зміни в розкладі фільмів в цьому році, має бути здорово незабаром, щоб глядачі побачили “Мисливця на монстрів”.

“Фільм заснований на популярній відеогрі. Вам подобається грати у відеоігри?”

“Коли я була молодшою, я була великим гравцем. Але, звичайно, як тільки ви станете батьком, вам буде важко годинами дня грати у відеоігри. Але в цьому фільмі було дійсно круто, тому що я отримала можливість повністю зануритися в гру.

Коли моя дочка приходила і казала: “Мама, ти граєш годинами, і говорив мені, що я не можу грати у відеоігри”, я кажу їй: “Послухай, це моя робота, добре? Я розвиваю свій характер”.

“Вам доводилося готуватися до цієї ролі?”

“Це була одна з найдивовижніших тренувань, тому що, хоча я знаю, як працювати, і у мене великий досвід поводження зі зброєю, я дуже зблизився з багатьма військовими і солдатами, і я познайомився з жінкою армійським рейнджером.
Всього кілька сотень жінок закінчили школу рейнджерів, і у мене з’явилася можливість зустріти одну з них і встановити з нею близькі стосунки. Я також побувала на військовій базі, де імітують реальні бойові ситуації. Це було дійсно страшно, напружено і так захоплююче.

Хочете дізнатися більше про популярну і чарівну актрису Мілі Йовович, тоді вам потрібно подивитися відео нижче.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.