Красуня-дружина Олега Винника Таюне отримала престижну музичну нагороду: скоро посуне Кароль і Полякову

Бек-вокаліста Олега Винника Таюне розвиває свою сольну кар'єру і отримує свої перші нагороди.

Таюне – українська співачка, яка вже багато років співає разом з підкорювачем жіночих сердець Олегом Винником в якості бек-вокалістки. Протягом останнього року вона радує шанувальників ще і сольними піснями. В інтерв’ю Каті Осадчій Таюне зізналася, що не збирається йти у вільне плавання, вона як і раніше буде співати з Вінником. Таюне сказала, що просто хоче доносити слухачеві пісні, які для неї пише сам Олег Винник. Таїсія вважає їх шедеврами.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Нещодавно в Києві пройшла національна музична премія “Українська пісня року”, де відомі музиканти стали отримали нагороди за свою творчість. Довгоочікувану статуетку отримала і Таюне. Її пісня “Бачу, бачу” була відзначена в номінації “Надія української пісні”. Про це повідомила сама артистка, опублікувавши в своєму Інстаграм-блозі фото з дипломом і статуеткою.

“Українська пісня року, я вдячна тобі за те, що тебе співає моя країна!”, – підписала знімок Таюне.

Нагадаємо, в Мережі ходить інформація, що незмінна бек-вокалістка Олега Винника Таюне є його дружиною. Більш того, у них навіть є спільна дитина – син Юліан, який зараз живе і вчиться в Німеччині. Ні сам Олег, ні Таюне ніяких коментарів з цього приводу не дають, тому їхнє мовчання автоматично сприймається згодою.

Більше про кохання Олега Винника і Таюне дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.