Єлизавета Боярська вперше показала синів: як виглядають спадкоємці акторської династії (ФОТО)

Дочка знаменитого актора Михайла Боярського дуже рідко відкриває завісу свого особистого життя. Кілька днів тому мережа вперше побачила, як виглядають діти актриси.

Красуня Єлизавета Боярська знаходиться у міцному і щасливому шлюбі з її колегою Максимом Матвєєвим. Пара разом вже більше 10 років, а 2010 року вони пов’язали свої відносини офіційними узами шлюбу.

Єлизавету і Максима називають однією з найбільш красивих пар сучасного світу кіно — обидва молоді, талановиті і шалено привабливі.

Максим Матвеев и Елизавета Боярская
Максим Матвєєв та Єлизавета Боярська

У шлюбі у них народилися двоє синів: старшому Андрію в квітні виповнилося 8 років, а молодшому Гриші зараз півтора. Подружжя дотримуються правила “щастя любить тишу”, тому досить-таки рідко балують своїх шанувальників фотографіями з сімейного архіву. Тому як виглядають онуки знаменитого кіношного д ‘Артаньяна, мало хто знав.

І ось Єлизавета Боярська у своєму Instagram поділилася рідкісними знімками синів. 7 квітня старший син святкував день народження, тоді підписники актриси і змогли оцінити зовнішність Андрія. За словами багатьох коментаторів старший син Боярської — вилитий Леонардо ДіКапріо.

Елизавета Боярская, Максим Матвеев и сын Андрей
Єлизавета Боярська, Максим Матвєєв і син Андрій

А днями Боярська порадувала шанувальників і рідкісним відео з однорічним сином Гришею. У кадрі малюк уважно вивчав картинки, сидячи за столом.

 

Схожі статті

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.