“Народилися красивими”: як виглядають діти Юлії Такшиної і Григорія Антипенко

Актори серіалу "Не родись красивою" прожили разом 6 років. У них народилося двоє синів. На кого ж схожі зіркові діти?

Андрій Жданов і Вікторія Клочкова — знайомі персонажі всім, хто дивився телевізор на початку нульових. За серіалом-мелодрамою “Не родись красивою” стежили мільйони глядачів в декількох країнах. Тож не дивно, що він подарував справжньою славу його акторам.

А Юлії Такшиній і Григорію Архипенко, які і втілили на екрані Андрія і його секретарку Віку, ця робота подарувала ще й тривалі відносини, любов і двох синів. І хоча за сценарієм вони терпіти один одного не могли, в житті все склалося інакше.

Юлия Такшина и Григорий Антипенко в сериале "Не родись красивой"
Юлія Такшина і Григорій Антипенко в серіалі “Не родись красивою”

Пара прожила в цивільному шлюбі 6 років, в 2012 вони заявили, що розійшлися. Діти Іван і Федір залишилися жити з мамою. Але Григорій всіляко підтримує з ними зв’язок, допомагає у вихованні і, в загальному, залишився з Юлією в теплих відносинах.

Зараз Такшина разом з синами перебуває на карантині. Вона ділиться з підписниками сімейними фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Юлія розповіла, що зараз Ваня і Федя навчаються в онлайн-школі, але домашня атмосфера погано сприяє цьому заняттю. Тому час від часу актриса сам намагається пояснювати дітям уроки.

«Якщо з початковою школою я ще справлялася, то з темами 6-го класу починаються проблеми. Туго йде математика, російська мова і біологія. В кінці дня я ледве доповзаю до ліжка», — поділилася Юлія.

Юлия Такшина и Григорий Антипенко с сыновьями
Юлія Такшина і Григорій Антипенко з синами

Крім навчання, вона разом з дітьми займається спортом, домашніми справами і доглядає за собою. Практично всім актриса ділиться зі своїми шанувальниками. На свіжих фото видно, що хлопчики вже підросли і стають дуже схожими на тата.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.