Ніхто не здогадувався: чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко талановитий художник (Фото)

Можна вічно дивитися на те як тече вода, на полум'я багаття і на те як виглядає Наташа Корольова.

Деякі люди іноді навіть не здогадуються, що у них можуть бути таланти. Іноді людина займається не своєю справою. І тільки з часом у нього може виявитися талант. Іншим необхідна неординарна ситуація, після чого вони у себе раптом розкривають талант до чогось.
Але як правило художників надихає любов до жінки. Це їх муза.
Дивно, але останнім часом відносини Наташі Корольової зі своїм чоловіком Сергієм Глушко було складні м’яко кажучи. Про це писали ЗМІ.
Здавалося, що може трапитися, щоб Сергій міг розкритися як талановитий художник.
Однак якщо судити з фотографії, яку Наташа Корольова розмістила на своїй сторінці в інстаграм, то Сергій Глушко – талановитий художник. Він здивував усіх в соціальних мережах. Шанувальники Наташі Корольової були приємно здивовані в тому який у Наташі чоловік. Він так точно і красиво передав образ на картині своєї дружини, що спершу може здатися, що це не картина, а фотографія. І якби не поруч стоїть з картиною Наташа Корольова, то точно можна було подумати, що це фото.
Шанувальники написали в своїх постах, що не очікували такого таланту у Сергія. Інші порадили йому всерйоз зайнятися написанням картин на замовлення, таким чином можна озолотитися.
Можна вічно дивитися на те як тече вода, на полум’я багаття і на те як виглядає Наташа Корольова. А її чоловікові вдалося втілити в картині душу Наташі на тлі моря і хвиль.

А вам як сподобалася картина?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.