Співачка Слава Камінська скинула ліф і показала всім свою засмаглу фігуру

Співачка Слава Камінська, яка раніше входила до складу групи "НеАнгели", зараз виступає сольно. Артистка випустила нову пісню "Слава Богу".

Через трохи більше, ніж тиждень після її презентації, на хвилі позитивної статистики і сотень тисяч прослуховувань Камінська вирішила відправитися у відпустку. У Instagram-акаунті вона показала своє фото з відпустки.

На знімку дівчина позує на балконі вілли з шикарним виглядом на океан. Але публіка не стільки задивляється на шикарні природні пейзажі, скільки на те, яким бездоганним тілом красується екс-солістка групи “НеАнгели “.

Дівчина позувала на балконі в одних лише плавках, скинувши інший одяг. Видно, що Камінська вже трохи засмагла, але, очевидно, на курорті знаходиться не так давно.

Шанувальники написали в коментарях Славі Камінської безліч похвальних і позитивних коментарів:

  • Я дивлюся, замовлені персики переплутали, і занесли вам в номер …, – написала подруга і колега Слави Даша Астаф’єва
  • Ну все…. Зараз все Чингісхан будуть під готелем товпитися, тобі це треба ?, – написала нинішня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Гірник
  • На вечірку в цьом ж вбранні чекати?
  • Хорошааааааа
  • Мама Міа, як красиво !!!!

Нагадаємо, 28 травня цього року співачка Слава Камінська представила пісню “Слава Богу “. Вона виявилася дуже популярною, і увірвалася на всі музичні канали. За трохи більше, ніж тиждень тільки на відеохостингу YouTube її подивилися 1,7 мільйона чоловік. Також її транслюють по радіо, в клубах і на дискотеках.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.