“Мені дуже пасують курорти”: Слава Камінська зробила пост з кущів

Нещодавно екс-учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська випустила пісню "Слава Богу", яка за менше ніж два тижні зібрала близько 2 млн переглядів.

Такий успіх, звичайно, порадував Славу. Тому в найближчі дні в її Інстаграм-профілі можна побачити тільки веселі та життєстверджуючі публікації. Зокрема, Слава вирушила на курорт, і поділилася там фотографією в панамці на тлі місцевої рослинності. Квітучі кущі залучили українську співачку, і вона зробила фото на їх фоні.

“Мені дуже пасують курорти”,

– написала співачка Слава Камінська, позуючи на фото для Instagram в солом’яному капелюсі і сонцезахисних окулярах.

Кілька днів тому екс-солістка групи “НеАнгели ” Слава Камінська вирушила в довгоочікувану відпустку. Разом зі своїми колегами співачка відпочиває в Туреччині.

На своїй сторінці в Інстаграм Слава активно ділиться знімками з подорожі. Особливо активно публіка реагує на фото, на яких співачка демонструє всю пишноту своєї фігури.

Але один зі знімків викликав великий резонанс в Мережі. На ньому Камінська позує без верху від купальника. Бюст вона прикрила руками.

Під час відпустки Слава не припиняє працювати, і постійно ознайомлюється зі свіжої статистикою по своїй новій пісні “Слава Богу “. Барвиста і стильна відеоробота, яка поєднала в собі безліч цікавих елементів, захопила шанувальників. Публіка вже подейкує про те, що Слава однозначно обійшла свою екс-колегу Вікторію Смеюха, яка теж в цей же час випустила свій новий кліп.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.