(Відео) Кращі пісні з СРСР: Алла Пугачова (молода з дочкою Христиною), Антонов, Боярський та Ротару

Просто подивіться відео нижче і побачите своїх улюблених артистів, а також почуєте голоси виконавців, яких ви напевно ніколи не забуваєте.

Молодість завжди згадується з теплотою. Хоча, як правило, в ній буває багато проблем і негараздів. Однак те, тепле почуття, коли першого разу закохалися в молодості – залишиться на все життя.

Багатьом це заповнилися і на підсвідомості залишаються улюблені пісні тих часів, коли ви бігали на побачення і слухали пісні під гітару в альтанці біля під’їзду.

Особливо тихого вечора, коли цвітуть каштани або акація, і стрекочуть коники та цикади. А якщо ви тільки зі своєю коханою дівчиною чи хлопцем (якщо ви дівчина)? Згадали?
Як писав один великий: “Але пам’ять, мій злий ідеал, все буде минуле знову …”

Алла Пугачова

Ви приходите додому і вмикаєте телевізор і звідти знайома мелодія і улюблені шановані співаки і співачки. Вони теж молоді та прекрасно виглядають. А ще коли ви з друзями перед телевізором святкуєте Новий рік або день народження. Ці пісні завжди супроводжують вас.
Хочете повернутися в молодість, згадати той час і ваші мрії?

Це можливо. Просто подивіться відео нижче і побачите своїх улюблених артистів, а також почуєте голоси виконавців, яких ви напевно ніколи не забуваєте.

У вас відразу з’явиться гарне ностальгічний настрій, можливо взгрустнется – не біда, життя триває!
Як співав Вахтанг Кікабідзе: “Мої роки – моє багатство” – і він мав рацію. Це розумієш тільки коли вже і ти сам в роках.

Приємного перегляду і можете переслати посилання відео своїм друзям. Адже вихідні ж! Нехай і вони порадіють!

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.