Симпатична Олена Шоптенко дає поради як виглядати стильно (Фото)

Спробуйте і ви слідувати порадам Олени Шоптенко. І побачите, що світ навколо вас і люди стануть краще!

Для представників шоу-бізнесу як вони виглядають – це основне за чим вони стежать. Зустрічають по одягу і звичайно дивляться як людина виглядає.

Як виглядає Олена Шоптенко? Прекрасно! Вона завжди підтягнута, струнка та усміхнена. Від неї віє позитивною енергетикою. Як їй вдається з таким ритмом життя виглядати так стильно. У своєму пості на своїй сторінці в інстаграм Олена Шоптенко розкриває секрет і ділиться з ним з усіма, які хочуть виглядати не тільки добре, але й відмінно.

Олена робить висновок, що тимчасом як вона виглядає і як себе почуває – прямий зв’язок. І найголовніше цей зв’язок працює в обидві сторони. Спробуй посміхнутися і відразу відчуєш як пішла втому. Одягни підбори та відразу стаєш впевненою і виникає драйв.

А спробуйте пофарбувати очі тушшю з ефектом розкритих вій! І це відразу дає можливість поглянути на життя по-новому. Вона відкриває свій б’юті-лайфхак. Він полягає в макіяжі, посмішці, але це не завжди для інших. Самою приємно на себе в дзеркало дивитися і бачити впевнену жінку.

Є два варіанти. Перший – ви посміхаєтеся, щоб комусь сподобатися, другий – для себе, щоб було відмінний настрій. Пофарбуйте очі так, щоб ваш наївний погляд викликав довіру в навколишніх. Спробуйте подовжити вії, і візуально збільшити очі. І ви відразу відчуєте, що світ навколо вас став іншим, більш приємним і привабливим. Навколишні люди по іншому на вас будуть дивитися. Не бійтеся змін і помилок.

Спробуйте і ви слідувати порадам Олени Шоптенко.
І побачите, що світ навколо вас і люди стануть краще!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.