Юрій Горбунов почав озвучувати мультфільми: що він думає про це (Фото)

Який мультфільм він озвучує Юрій Горбунов не повідомив. Всі чекають і заінтриговані - який ?! Шанувальники та просто глядачі - в очікуванні.

Зараз важкий час, особливо для представників шоу-бізнесу. Концертів мало, шоу практично немає.
Деякі представники шоу-бізнесу активно рекламують різні гаджети, продукти та предмети побуту.
Хоча і в кращі часи можна було побачити як це вони робили.

Однак є ще один вид роботи, де вони потрібні. Це озвучування фільмів чи мультфільмів. По-перше, це цікаво, по-друге, це також приносить додатковий дохід.

До того ж деяким це дуже подобатися. А якщо у вас ще хороша або специфічна дикція, то вам і карти в руки – це ваше.
Хоча можна помітити, що деякі люди з цікавістю придивляються: “А чи не спробувати та мені озвучувати закордонні мультфільми”.

Популярний і талановитий ведучий Юрій Горбунов вирішив зайнятися озвученням голлівудських мультфільмів.
Про це він написав на своїй сторінці в інстаграм і розмістив там же пост.

Але фотографії видно як Юрій Горбунов озвучує мультфільм. І по виразу його обличчя прекрасно видно, що це йому цікаво і подобається. Очі у нього виблискують і він повністю увійшов в роль свого персонажа.

Як написав Юрій, це буде новий голлівудський мультфільм з його озвученням. Ви скоро його можете подивитися на широких екранах. Як констатує Юрій Горбунов озвучувати для нього мультфільми, це цікаво і весело, хоча звичайно і важко.

Який мультфільм він озвучує Юрій Горбунов не повідомив. Всі чекають і заінтриговані – який ?! Шанувальники та просто глядачі – в очікуванні.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.