Вагітна Ксенія Мішина: актриса показала зворушливе фото, зроблене незадовго до пологів

Українська актриса Ксенія Мішина показала архівне фото, на якому вона зображена під час вагітності.

Ксенія Мішина не так давно набула широкої популярності. Вперше на телеекрани вона потрапила в 2014 році, але справжнє професійне покликання вона отримала через 5 років, виконавши роль Лідії Шефер в серіалі “Кріпосна” Лідії Шефер. А завдяки романтичному шоу “Холостячка”, де Ксенії вдалося знайти свою любов, вона знайшла всенародну популярність і любов публіки.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Зараз за життям актриси в соціальних мережах спостерігають понад 800 тис. Чоловік. Ксенія регулярно ділиться свіжими фотографіями, а також показує епізоди зі свого життя. Нещодавно актриса влаштувала популярну в Інстаграмі рубрику “питання-відповідь”. Підписники задавали їй запитання, а вона відповідала на них в Інстаграм-сторіз. Один з користувачів Мережі запитав у Ксенії, скільки кілограмів вона набрала під час вагітності. Актриса відповіла, що набрала 30 кілограмів і показала фото, де вона зображена з великим животом незадовго до пологів.

Вагітна Ксенія Мішина: скріншот Інстаграм-сторіз актриси
Вагітна Ксенія Мішина: скріншот Інстаграм-сторіз актриси

Нагадаємо, у Ксенії Мішиної є син, 8-річний Платон, якого вона народила у віці 22 років. З батьком своєї майбутньої дитини Олександром Ксенія познайомилася, коли їй було 20 років. Тоді вона вчилася в університеті ім. Карпенко-Карого і не хотіла серйозних стосунків, але її залицяльник виявився наполегливим. Чоловік був на 10 років старше і знав, як вплинути на дівчину. За словах Ксенії, спочатку все було добре, але коли вона завагітніла все змінилося. Чоловік знущався над дівчиною морально і фізично. Ксенія пішла від нього, будучи ще вагітною. Чоловік ніколи не бачив свого сина.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.