Дружина Дмитра Комарова блиснула бюстом в пружному тісному топі: пішла так в спортзал

Олександра Кучеренко - молода і приваблива дружина українського журналіста Дмитра Комарова. Нещодавно вона показала свою класну фігуру в спортивному.

У своєму Інстаграм-профілі Олександра опублікувала відео того, як виглядає в спортивному залі. Більшість чоловіків надивилися саме в бік бюста довгоногої знаменитості. Одягнена вона була в чорний короткий топ, який зовсім не приховував її принади від глядачів Інстаграма.

Олександра Кучеренко здивувала всіх своїм пружним бюстом: бачив не тільки Комаров
Олександра Кучеренко здивувала всіх своїм пружним бюстом: бачив не тільки Комаров

Нагадаємо, телеведучий Дмитро Комаров народився в 1983 році в Києві. У 2010 році в ефірі “1 + 1 ” відбувся прем’єрний випуск його авторської передачі про подорожі “Світ навиворіт “. Знімальна група передачі складається всього з двох чоловік – ведучого Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва. 16 грудня Комаров повідомив, що третій місяць подорожує по світу, знімаючи новий сезон передачі.

З красунею, моделлю та телеведучою Олександрою Кучеренко Комаров познайомився на конкурсі краси в 2016 році. Паре довелося приховувати стосунки під час участі в проекті “Танці з зірками “, який виходив на каналі “1 + 1 ” восени 2017 року.

У 2019 Комаров оголосив, що вони з Кучеренко таємно одружилися – церемонія одруження проходила в Єрусалимі. Щоб не розкрити свій зв’язок заздалегідь, пара летіла в одному літаку, але на різних місцях.

Однак потім знаменитості все ж зізналися всій країні, що у них є почуття, і тепер вони вже не хлопець і дівчина, а чоловік і дружина.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.