Ані Лорак VS Настя Каменських: співачки в вогненних бікіні оголосили один одному битву

Сезон купальників приносить не тільки яскраві фото з пляжу, а й хорошу конкуренцію між дівчатами, які старанно схудли до літа.

Стосується це не просто звичайних людей, а й тих, чиї імена кожен день можна почути на музичних каналах. Ані Лорак і Настя Каменських оголосили негласну битву купальниками – на фото, яке симпатичні дівчата викладають собі в соціальній мережі Інстаграм, без хвилювання не поглянеш.

Запаморочливі форми Каменських і Лорак розбурхують чоловікам кров: ось це красуні

Відзначимо, Ані Лорак та Настя Каменських – улюблениці публіки. Настя більше орієнтується на українську аудиторію, хоча до 2014 року вона активно виступала і в Росії в компанії свого нинішнього чоловіка Потапа.

Зараз Ані Лорак виступає виключно в Росії, і лише зрідка в її концертні графіки потрапляє Україна. Після 2014 року вона навпаки виїхала з країни, щоб будувати своє життя в Росії.

Нагадаємо, Настя Каменських, повне ім’я Анастасія Олексіївна Каменських – українська співачка, актриса, ведуча, суддя і наставниця українського вокального шоу “Х-Фактор “. З 2017 року виступає під псевдонімом NK.

Настя Каменських
Настя Каменських

Кароліна Мирославівна Куєк, більше відома як Ані Лорак, – українська співачка, народна артистка України. Представляла Україну на конкурсі пісні “Євробачення-2008 ” з піснею “Shady Lady ” і посіла друге місце.

Ані Лорак
Ані Лорак

Обидві співачки активно виступають, випускають кліпи і гастролюють. Особливої конкуренції між ними не було помічено, незважаючи на те, що вони виступають в одній площині і пишуть музику в одному жанрі.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!