(Фото) Як святкує світле свято Трійцю і День батька Лілія Ребрик: її привітання!

Одна Хвилина вітає всіх зі світлим святом Трійця, з Днем батька і Днем медика. Здоров'я, удачі та гарного настрою вам!

20 червня 2021 року лише церковне свято Трійця, а й День батька і День медика. Можливо у кого то це буде три в одному.
Лілія Ребрик дуже любить свою сім’ю і батьків. Як вона привітала свого батька в цей день – це відмінний приклад люблячої дочки.
Постарайтеся прочитавши її привітання – підібрати потрібні слова і привітати свого батька!

“Сьогодні неділя, насичена святами! Трійця! День медика! День батька! Бажаю всім здоров’я і теплого настрою в цей світлий день.
Але я хочу присвятити цей пост татові. Адже мати горде звання “татова донька” – велика відповідальність. Бути дорослим, при цьому залишатися маленькою дівчинкою це щастя!

Стільки всього пов’язано в мене з татом. І по праву можу сказати, що мені дуже пощастило в житті: у мене найкращий тато. На гімнастику водив – тато. Хоча йшли ми записуватися на балет, а тато сказав, що гімнастика і балет – це майже одне і те ж саме. Так я стала гімнасткою і присвятила цьому спорту 10 років свого дитинства.

Стала майстром спорту. І тільки тато міг так щиро захоплюватися моїми успіхами. З таким азартом розповідати друзям які кульбіти я проробляю з булавами, обручем і стрічкою. Тільки тато міг так щиро захоплюватися моєю грою на фортепіано, навіть коли я грала колискову в ритмі маршу. Тільки тато може з таким апетитом їсти вареники, які я зварила в холодній воді. Тільки тато може носити тебе на шиї в школу, навіть коли ти вже заважка !. А він все одно каже: “Тримайся за вуха, щоб не впасти”.

Тільки тато міг навчати мене їздити на велосипеді, а сам бігти попереду. Тільки тато на складному нерегульованому перехресті міг вийти з моєї машини, коли я вже була доросла і сиділа за кермом – і почати регулювати перехрестя, щоб я безпечно проїхала.
І таких “тільки тато …” ще дуже-дуже багато! І я вдячна своїм батькам за таку надзвичайну віру в мене. За таку підтримку! І за те, що навіть зараз, коли я вже багато знаю і вмію, ви все одно поруч і продовжуєте щиро захоплюватися моїми успіхами.

Бачите, почала пост про папу і плавно перейшла на “ми”. Тому Папа і Мама – нероздільні для мене і за це вам теж дякую!
Відзначайте своїх Пап в коментарях і напишіть своє “Тільки тато …” Даруйте радість своїм близьким і не забувайте говорити про любов. Це продовжує життя …”

Одна Хвилина вітає всіх зі світлим святом Трійця, з Днем батька і Днем медика. Здоров’я, удачі і гарного настрою вам!

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.