(Відео) Що найбільше любить Лілія Ребрик – ви про це навіть не підозрювали

"Час сидіти в тіні, у води, з книжечкою в руках і в самому купальнику! Літо зараз покаже хто" тиснув, а хто ростив хлібобулочні пани. ""

Лілія Ребрик любить книги! І найголовніше вона навіть перебуваючи на природі біля води в купальнику не розлучається з гарною книгою. Любить читати!
Напевно мало представників шоу-бізнесу можуть похвалитися своєю любов’ю до книг.

Що думає про книги і які саме читає книги Лілія Ребрик, можна дізнатися з її посади в інстаграм.

Лілія Ребрик на пляжі

“На цьому тижні в Україні прогнозують аномальну спеку: місцями до 36-38 градусів!

Час сидіти в тіні, у води, з книжечкою в руках і в самому купальнику! І це …. час розплати! Тому що літо зараз покаже хто “тиснув, а хто ростив хлібобулочні пани”.

Смішний, веселий віршик про гірку правду життя! Можна сказати – класика сучасності, адже зараз все повернуті на “фітокашках” і “правильне харчування”!
Я сучасне творчість люблю і поважаю, але, зізнаюся, я – консерватор і більше все ж люблю класику, витриману роками, а то й століттями! Люблю книги електронні, але обожнюю все ж паперові! Цей шепіт сторінок, особливий запах, відчуття нової, ще не прочитаної книги у тебе в руках як відчуття цілого, ще незвіданого світу.

Кілька разів на рік ми повертаємося знову і знову до цього відчуття: поповнюємо нашу сімейну бібліотеку – купуємо нові книги.

Книга для мене – спосіб усамітнитися, побути наодинці з героями, проаналізувати їх і вибрати на чиєму я боці, спосіб наповнити себе зсередини та спосіб довше зберегти молодість своєму мозку, адже читання тренує його! ”

А що для вас значить хороша книга?

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.